Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekom Allah daje dunjaluk, a nekom dzenet. Ovom je dao dunjaluk
Otkud ti znas kome je sta dao?
Allah daje kako on zeli a ne kako ti procjenjujes
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bolje gledati oko sebe, a ne u nebo. Pomozi prvom do sebe, on nekom trećem i tako se širi dobrota. Budi cool, lagan i human
E Zlatane siromahu siromašni. Ako se ne pokaješ propao si !
zao mi je zbog brata ...steta ali razumijem te u potpunosti. ... ti si sigurno svoj uspjeh ostvario radom i trudom po meni je to najpostenije ... po meni si prejaka osoba kako fizicki tako i mentalno!!!Skidam kapu!!
Da ima Boga, ne bi se ovo desavalo u Gazi.
Ima li ovaj ikakve relacije sa BiH, djeluje nenormalno da nema. Sefik je tu omanuo
Neki bi htjeli da im Bog ispunjava zelje, oni okom Bog skokom
Ne huli na boga
NE buli na boga
Ma ja hrabar je nema šta.Kaže on je Bog sam sebi. A kad mu duša na nos dodje biće Bože oprosti mi onu izjavu za brata, daj mi još makar jedan dan života.
Ibra je Kralj! Iz istog razloga sam i ja postao Ateista ! Vi koji vjerujete, vjerujte a nas Ateiste pustite da živimo svoj ateistički život. I da, vjernik ne osuđuje druge jer to vjera zabranjuje..
Ma ovi vjernici su na baterije , . Samo se pitam kome su vjernici sebi ili meni? Busaju se u prsa ja vjernik a meni boli neka stvar jeli vjernik ili nije. Ja znam da ja nisam i to je to.
Sta je ocekivao, da ga vjecno pozivi?
Zlatan je u pravu, sigurno se Bog izgleda u takvim slučajevima pravi mutav ili je tada bio na godišnjem negdje na plaži ili se napio u kakvoj bitrtiji
Bog vjerovatno postoji ali ga nećete pronaći u tim vašim lažnim knjigama
koji dheghen
Možda je ovo upravo pakao, a mi samo nismo svjesni.
A gdje si ti bio kad je mali djecak koji je umirao od leukemije ,imao posljednju zelju da te upozna. Nadureno se krio iza svojih menadzera u PSG. Ugledaj se na Djokovica sto se tice humanizma.
Ništa gore nisi mogao reći ovim fanaticima, nego da im kažeš da ne vjeruješ u boga. Za sve imaju opravdanje, pa čak i za ubijanje i mučenje djece, bolesti, gladovanje sve je to, po njima, božja volja. Ali jedino što ne mogu razumjeti je koliko su im mozgovi isprani i manipulirani do te mjere da su programirani da se zahvaljuju na tome. Ovo mi zaista izgleda kao bolest.
To je bolest bez ikakve sumnje jer je protiv zdravog razuma.
Nije ti Bog rekao da ratuješ. Čovjek proizvodi oružje i ubija druge. Hrane ima u izobilju u svijetu ali ljudi umiru od gladi zbog ljudske pohlepe. Poslao je čovječanstvu uputu i poslanike ali većina ne želi da slijedi upute nego svoje strasti. Kriviti Boga za zlo u svijetu je van svake pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)