Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih ikada.
Zlaja gospodine, naša stoka iz NFSBiH te nije zaslužila a beskrajno mi je žao što nisi igrao za svoju domovinu. Sve najbolje u ostatku života majstore neponovljivi. ⚜️
zlačan je Tito ove igre zvane nogomet
Obezbjedio praunucad od praunucadi.
Jedan od najvećih ikada. Moć koju je imao u zenitu karijere je neviđena, u kompilacijama najboljih golova zadnjih 20 godina njegovih je najviše. Igračina strašna. Jedini 'problem' je što se njegov 'prime time ' poklopio sa Messijevim i C.Ronaldovim.
Grozan lik, još je navodno polu Hrvat🤮🤮🤮
Otac njegov je jasno naglasio da je Zlatan kao I on, bosnjak s dna kace. Slobodno Googlaj imas clanaka hahaha
hvala Bogu
IBRAKADABRA 🧙‍♂️
Juve 🦓 Zrinja⚪️🔴 u konferencijskoj
Bravo sandzaklijo, to prezime sandzacko te krasi
Bijeljina u sandzaku?
u 21 vijeku sigurno u top 5 uz mesija,ronalda,ronaldinja
AHAHAHAHAHAHAHA pretjera ga ti jarane sad al ono bas
u 21 vijeku sigurno u top 5 uz mesija,ronalda,ronaldinja
u 21 vijeku sigurno u top 5 uz mesija,ronalda,ronaldinja
pise God ne GOOD, razlika je ogromna
Lafčina, šmeker, crni nomad, možda najkreativniji čovjek na fudbalskom terenu još od vremena starih bogova, kada su fudbal igrali ljudi sa karizmom, mudima, srcem i vizijom. Grande Zlatan per sempre.
Samo kad se sjetim joge bonito. On, Ronaldo, Ronaldinho. Dijelili snimak sa drugima. Ovo je kraj jedne ere
Po meni spada među najboljih 150 ikada😂
Njegovi taekwoondo golovi za Ayax,Švedsku protiv Italije,kontra petom za PSG.To je stroj bio zagradi loptu,samo se možeš slikati.Jak visok stijena.
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena,nikada mu nisu dali nagradu jer nije imao pardona ni za koga.Ostaje pogodak škaricama Englezima s oko 30 m za historiju,to više niko nikada neće ponoviti.Veliki majstor koji je imao nogomet u malom prstu.BOG FUDBALA!