Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da se iko nadavao tako jedinstvenih i neponovljivih golova respect.
Ovaj i iz svlacionkce moze dati gol.
Lijepo je cuti bosansko prezime kad ga stranci slavljenici izgovaraju, cak i ako se ovaj tip pokusava odreci svoji korijena :)
Samo par stvari, Klix-e, ako dozvolite... Prvo, Ibra nije 'igrao', vec 'predavao' fudbal u MLS-u; drugo, ko je pratio njegovu karijeru, taj zna da je Ibrahimovic postigao na desetine ovakvih ili spektakularnijih golova; a kao trece - kad je Zlatan kupio djeci kompjuter pa im instalir'o 'Windows', Microsoft je u prvoj recenici akceptir'o Ibrine 'Terms and Conditions'... ;)
A tek ova radost i ovo zivotinjsko trcanje bez majice poslije pogotka. Spektaktularan i dominantan kako prirodi pravog lavcine i prilici
Poslije te utakmice,je rekao da nije mogao zbog kondicije više trčati i da mu je samo preostao šut😁🙈
Derbi gradski rivali LA. MLS. Komšije su vodile mislim 2 razl.Onda je to Zlatan pospremio sa dva gola.za 4:3. Stadion ko
As je nema šta, postigao je nekoliko najljepših golova u povijesti nogometa.
Pa prazan gol bio. Imao je on sigurno i ljepsih golova dok je igrao u Americi...
Istina, meni je najluđi onaj poput high-kicka, polukružno kad ga zavuče.
Ibra je velemajstor al ovakav gol moze i Jajalo zabiti hehe