Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bordo divovi u svom stilu. :)) Mate, dobrodošao u najveći bh. klub.
Samoprozvani divovi, i samoprozvani najveci klub... Simpatično :)
faraday ti mi samo reci po čemu je najveći BH klub i sve će biti ok ? navedi mi konkretno , ja ću reći svaka čast :D
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Bice Sarajevo ko Celtic u Skotskoj ligi.. lagano gazenje svih protivnika ... :D
Bravo Fildzan, uzeo si mi misao. Tacno tako. Celtic u Skotskoj godinama nema protivnika i gazi sve a da i ne izgubi utakmicu. U FK Sarajevo je trebalo srediti situaciju, prije svega finansijsku. Sad kad smo otplatili dugove, dobili stranog vlasnika, sad kad je stigao novac stizu i transferi. Ali sto je najbitnije radi se na duze staze kroz omladinske pogone i omladinske akademije. Neprocjenjivo je gledati frustracije Manijaka, koji jako dobro znaju, ali lazu i sebe i ostale da su jaki, nijedno pojacanje im nije doslo. Para nema, Dzeko se nije prodao, isti onaj Dzeko koga su klocem zvali i otjerali ga sa Grbavice ko i Adilovica. Sad im je kriv Pellegrini koji je Dzeki podigao formu, covjek zabija golove, sto je dobro pred svjetsko prvenstvo. Nikoga doveli nisu, nemaju para, i znaju to oni. Ono kad se Dzeko prodao iz Wolfsburga u City, tada su hajrovali pare neke i kupovali sudije i utakmice. Poznata veza sa sudijom iz Trebinja. Jade iskompleksirane sada baliti mogu za FK Sarajevom.
ovo je tek pocetak.. bice i boljih JAJALA :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Giruld @ Otmar@ Podrzavam vas. HZSA.
Odlican je ovaj igrac,super smo stvari uradili.. DOBRO DOSAO MATE U NAJVECI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI.
Jeste li culi novu vijest? Manijaci zapalili vodovod i elektroprivredu da im se zagube neplaceni racuni:-)
sarajevo je u jugoslaviji igralo 42 prvenstva a željo 33,sto znaci sarajevo je ispadalo jednom a željo 4 puta,bila bi velika petorka a ne četvorka,nema sarajevo vise navijaca u državi sigurno, za grad neznam, možda malo vise al je željo 5 puta bio drugo i trece mjesto otimala im se titula i na kraju videoton polufinale kup uefa sto sarajevo nikada nece igrati al slažem se da je sarajevo veliki klub al sada po zadnjim titulama želje se to istopilo
sarajevo nije nikada ispadalo iz lige , ta godina je dok se plasiralo
ozbiljno pojačanje svaka čast iz bundes lige frajer nek se manijaci smiju al ovo valja za sve dižu moral željinim igračima bice tesko zadržati prvo mjesto
Nemojte se raja nervirati zbog skretnicara. Nemaju struje, vode, Brajla ima da malo kobasica da ne pocrkaju od gladi i iz dzepa im izvadi po cenera- premije zguzvani cener iz dzepa pred kamerama:-) Jebo fukare. Odoh gledati ko nam slijedeci dolazi. Mozda Aguero:-)
Usput, skretnicari nema potrebe da budete ljubomorni. Sad cete moci da gledate ligu prvaka u svom gradu:-) Ljubi daidza malog bracu svog;-)
Evo ja cu vam skretnicari odgovoriti zasto je Sarajevo najveci klub u BiH. Sarajevo je jedini klub koji u BiH koji je 2 puta bio prvak Jugoslavije! Sarajevo nikad nije ispadalo u drugu ligu kao za razliku od skretnicara. Sarajevo ima daleko daleko najvise navijaca u BiH. sARAJEVO igra na najvecem stadionu u BiH. Kosevo je iskljucivo napravljeno za FK Sarajevo i grad ga je napravio nama!!!! Sarajevo je osnovano 1946 godine i naravno da su najbolji igraci nizeligasa zelje presli u bordo div. Moj dedo je igrao 14 godina u zelji i bio najbolji igrac nizeligasa zelje ( u to vrijeme su dominirali u gradu Slavija, Sask i Djerzelez) i niko ga nije puskom tjerao, ni udba niti ostale izmisljotine. On je govorio da su presli u tadasnji Torpedo ( prvu godinu se Sarajevo zvalo Torpedo) iz razloga jer je imao bolje uslove i napravio se klub koji je od starta bio bolji od tadasnjeg gradskog ligasa zeljeznicara. Sarajevo je godinama tada igralo prvu ligu dok je zeljo kuburio po nizim ligama.
Treba još dodati da su dva puta bili ugašeni!!!
Koliko ste vi navijaći Sarajeva glupi i nepismeni kako vae šaltaju Selimović,Kusturica i Ibraković.Čuj Jajalo odbio da potpiše za Dinamo i i kako lažne informacije prihvatate kao taćne.Nije Tan vlasnik kluba glupani.Informacije o igraćima koji su došli u Sarajevo nisu tačne.
*** ti ivicu mrtvog u grob kad legne mrs odavde , boli tebe ku rac ko je ciji vlasnik
konacno nam stiglo pravo pojacanje...forza FKSA!!!
Sta ce Skretnicari, radnicki klub sa urusenim stadionom i uspjesima ostvarenim uz pomoc Osima i kupovinom utakmica i stimanjem. Zna se gdje je igrao najbolji BH igrac svih vremena i gdje su igrali mnogi najvazniji igraci Jugoslavije. Sad ce oni reci Dzeko, jest Dzeko, al' kad gledas covjeka koji vrijedi 30 mil eura da na utakmici fuli 6 stopostotnih onda se zapitas ko je njega doveo tu. Nas najbolji napadac je Ibisevic. Najbolji svih vremeba Safet Susic i zavrsena prica.
Poslije svega ovoga, sad mi je fakat žao "Želja"
žali ti sebe na Želju ti nemaš šta žaliti 9 godina pokal nisi vidio jado jadni, a u ovoj sezoni je prodefilovalo 40 igrača konja kroz tvoj klub podjseća me na one divlje konje hahaha
Beton !
Jucer u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni
juce izgorio arhiv gdje je i ko je djildu ucmeko snajperom u glavu
RIKNO IVICA