Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe čoek u trgovinu biciklima, veli daj mi 2 dinama. Kaže prodavač, oklen si ti bajo, nema više tih dijelova barem 50 godina :) :) :)
Gdje je zakon onda o zabrani pokrivanja lica i maskiranja koji je u Austriji aktuelan, ili to važi ipak ta samo za hiđzab.. ?
Fudbal je postao za baletane sport
Pa F1 vozaci imaju ovo ispod kacige lol.
Pa jel ovo realno da neko o ovome clanak pise i da k tomu jos ima budala poput mene koje to citaju.
Haha to znači da idu u šoping
Koja glupost od sadrzaja, ovo uopse nisu fantomke za hladno vrijeme i kisu, vec je nacin treninga u kome jedan ili najvise dva igraca imaju drugi dio odjece koji podsjeca na suparnickog igraca, u ovom slucaju samo jedan igrac na terenu ima kapuljacu i jedino on se nalazi u kadru, ostali igraci niko ne nosi i to se moze vidjeti u videu
Šta reći, sem argetaš izbriši profil.
Ovo je nekada bio plemenit i hrabar sport, sada im i kisa smeta, sve princeze
https://stav.ba/vijest/islamofobija-kao-politicko-oruzje-ko-sve-napada-na-sda-i-bosnjake/28582
Kme, kmeee!