Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa slika mogu primjetiti da dolaze podmladjeni i vjerovatno podcjenjuku nas ovo su vecinom mladici. Ovo se mora iskoristiti ovi se ne briju jos
Dolaze u najjačem sastavu.
Preskočit ćemo ih kao plitak potok.Ova utakmica će biti kao protiv Levskog.Samo hrabro
-jesu nas podcjenuli, dolaze u najjacem sastavu..al oni ne znaju kako je travnjak los na kosevu, i nemaju pojma koju su grrsku napravili.
Kad vidim ove crnce vec mi nije dobro 🤣🤣
Hajdučko dite Mirko Oremuš uz Milanovića i zmijsko vrebanje Rahmanovića. Za sve ostalo tu je naš Ahmetović. Neće im biti lako. Žao mi je što nisu imali sreće pa da u prvom kolu baš Sarajevo dobiju. Simpatičan su klub i mnogo im sreće želim u EL.
Ja sam rekao nakon Atalante da Pitarima Savez treba barem 5 godina zabranti brukanje kukuruz cemer lige u EUropi, sutra cete shvatiti zasto.
Horde zla pada ko žeton sutra 😂
'ta će oni.
Hukic TURS.. hej jadu moj
Ma nema nista od bojanja, svi u napad po pobjedu i to je to , mi smo od Zete pravili Barselonu pobogu , i Wolfsburg je osvajao njemacku ligu pored Bayerna, Borusije itd. Nije nemoguca misija.
Naprijeedd Bordo Bijeliiiiii Celtiii ce da padnu iznenadaaa🍀🥀🥀🥀🍀
nece ljudi da rizikuju da se povrijede 😂😂
Neka vam mreza bude 2 pogodzena SDA zelini odjeljak iz Skotske
@VelikaBH Ti bas ne volis komunjarsko-balijsku bordo?
Podcjenili su nass odrat cemo ihhhh..........bordoo u napadd
čuj trenirat za Sarajevo..ovo će biti obični trening za njih
zrinjskog bi pustili 3-0 službeni da ne dolaze pa tamo jedno 10ak