Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja na fudbal nisam potrošio u životu ni 100 KM. Odgledam poneku utakmicu repke i to je to. Drago mi je što ne sudjelujem u ovoj ludosti.
Dakle pošto Real ima sponzorski ugovor sa Bmw ljudi im na skoro svakom početku nove sezone pazite sad ne poklanjaju nego faktički iznajme ove automobile do iduće sezone. Dakle oni ove automobile voze godinu dana, nakon kojih isti idu u slobodnu prodaju. A samo što ih igrači vozaju godinu dana ili što evo vi sa klixa objavite ovaj članak vrijedi vise kao reklama nego što su ti automobili zapravo vrijedni.
preseravanje
Pa se vi divite fudbalerima
bitno im je ko kad bi mene u pekari hljebom pocastili
Premijer Njiva i ekipa izabrali djuture svi iste Tuarege sa Rline opremom
Fudbal je najveca glupost
Ovo nisu auto,nego tenkovi.
Mbape nema vozacku...Cisto pres eravanje
Zato ima 5 privatnih vozača
sve imaju u zivotu samo im je posam da pikaju loptu i to ne znanu kad najvise treba izgube
A ti se Muzafere preznojavaj ispred TV-a!
nema pravde na ovom svjetu definitivno
Ima pravde, samo ovi ne pravedni isplivali na povrsinu, a pravedne uspavali i isprepadali. Nekad mozda za 1000 ili 2000 godina ce se to promjeniti.
Nekada je fora bila biti rock star, danas gonič lopte
Nece niko da kupi pogotovo elektricna auta i auta generalno. Mora se sve uraditi za reklamu. Znaci kad se pogleda prodaja iako rade na 50% kapaciteta fabrike ne mogu prodat ni 30% tih 50%.
Jednostavno u Golfu sam kao u svojoj kuci,svoj na svome.Ne mogu da vozim nijedan drugi auto.Mozda Audi ovo ostalo za mene ne postoji
tipicni bosnjak.
šteta samo što nokia nije ko nekad
E znas sta - libo me taki za njih. Ohani vise sa Ronaldovim i Viniciusovim autima i papanijadom
Ja sa Golfa 4 1.6 16v presao na Golfa 6 1.6 TDI pa ga mazim,pazim,obozavam ljepotana.Danas gledam jednu dvicu 1.6 dizel mozda je kupim 1991 godiste dobra je,a tata vozi Golfa 3 1.8 benzin 1996 god top oprema ima i siber
bosnjo