Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo rođeni 💪 ljepota od igre 33-2 sutevi na gol. A ne ko sarajevske balerine, muka ih gledati ... Ovako se igra za grb.i naciju !
Tuzno je sto su morali politicarima dati ulaznice a toiko pravih navijaca ostalo bez mogucnosti da da podrsku Velezu na Grbavici.
Bla bla bla bla,
Za koga su večeras navijali u zapadnom? Očevi i djedovi su sigurno za Rođene.
Za baIije nismo.
Ovaj Velež s onim prijeratnim dijeli samo ime.Možete pljuvati koliko hoćete ali to je činjenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CapCarap,..kako ste tako nezahvalni,da nije politike ne bi ni Veleža bilo,Forto i SDA dekret,..
ključne riječi: Velika Podrška
Ključna riječ: Historijska Noc
hahahaha oplako
Ne zanima me
historijska noc u ligi konferencija😹😹😹😹😹😹treca razina natjecanje
svaka cast igracima veleza na pobjedi i zalaganju,svaka cast navijacima na ljubavi prema klubu,ali molim sve sportske radnike a posebno mup ks da vise ne dozvole upravi privatnih osiguravajucih kuca tj poluparavojnih formacija da se ne mijesaju u organizaciju nikakvih manifestacija jer one funkcionisu na principu arkanovtigrova ono je sramota za drzavu pogotovo robovlasnicki odnos prema svojim uposlenicima
U zapadnom Mostaru nakon pobjede: svi Ustaše i odoše!
Gazi sve Ustaše, sve su to pičkice!
Vi bolesnici začepite više OVO JE SPORT !
OOVI IZ VRAPCICA SAMO PLJUJU PO ZELJI JA IH NIKADA NE BIH PUSTIO DA IGRAJU NA GRBAVICI JER SU STO.A TESKA
Gledo sam utakmice i Srajeva i Veleža i da je Velež izgubio nikom ništa Momci su letili od prve do zadnje minuteVidi se neiskustvo pomalo i ne znanje al volja je tuDok u Srajeava sve nake primadone da te bog sačuva.
Kad igra Svinjski?
Mislim da je ova pobjeda ugrozavanje vitalnog nacionalnog interesa vecinske populacije u Zaadnom Dijelu Mostara...🤣😂😂krsenje izbornog zakona..🤣😂😂🤣