Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipično engleski kažnjavaju za glupost
Ovo kao ona scena iz jednog filma, kada policajac trazi os svjedoka da mu opise kineza, a ovaj gleda u policajca i govori mu, kako da ti opisem kineza, to je nemoguce hahaha plakao sam od smijeha.
Ne vidim u cemu je problem. Nama je njih teze razlikovati, istokao sto je i njima nas teze razlikovati. Ovo bas ide predaleko, stvarno se nista vise ne smije reci, ovo nece na dobro.
baš sam htio napisati! gdje ovo ide.
Vrijedjas nekoga na osnovu rasne/nacnionalne/religijske pripadnosti pa se kasnije ispricavas sa brate ovo brate ono?! Na kraju nije spreman priznati da je nacionalista/rasista - kakva dvolicnost?! Kod nas na Balkanu jako cesta pojava!
i onda slucajno pjevaju pjesme o francuszima...vidi ti argentinaca
Bentacur je Urugvajac.