Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže neki dan direktorica, od sada više nema promašenih transfera, svaki igrač se precizno skautira i to od skautinga FK Sarajevo i Mirvićevog tima lično. Ako oba sektora procijene da je igrač dobar za ekipu, ulaze u pregovore. I 5 dana poslije dovedu pojačanje iz Uzbekistana. Mada realno kakvi su nam trenutno štoperi i ja bih bio pojačanje.
Ti bi iz Serie A da ti dovedu igraca
Prije sezone kad ste doveli igrače, bili ste svi ubijeđeni da osvajate titulu, pa cak sam i ja kao Zeljovac smatrao da imate dobre sanse. Doveli ste najbolje igrace iz nase lige, doveli ste jos par igraca koji su na "cijeni", imali ste fin kostur ekipe, imali najboljeg trenera lige. Eh sad zašto sve to nije profunkcionisalo, pitanje je. Tako je u fudbalu, ne igraju pare, ni dobri igraci, igra tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
29. godina, 2017. poceo karijeru. 🫡
A 2015. igrao za u21 reprezentaciju :D
Greška na transfermarktu, počeo je 2012. i bio u Lovcenu do 2017.
Mlad i perspektivan 🤣🤣🤣🤣
Sve dok se cuvaju leđa kvazi sportistima, gdje se dopušta da prvotimac saceka momka, slomi mu nos i prođe kao da se nije ništa desilo.. Koje to ŠUTKOVIĆ ARMAN???
Ista meta isto odstojanje , covjek u dvije godine odigrao 20 utakmica u nekoj ZLj ligi i pojacanje ?
Opet neki propali crnogorac na zalasku karijere,koji je uglavnom grijao klupu nekih lijevih timova.
Jesu li ovo investicije Mirviću ublehašu Hrasnički
S njim I do nokaut faze Lige sampiona.ahahahah
samo nek je zdrav a dovest će se u formu samo sabura.Bit će to sve dobro .
Posto smo za dvije godine prekucali veliku ex-yu cetvorku, smijemo li sad reci "reale cuvaj se dolazimo po tebe" ahahaha.ovo nije pojacanje ni iskorak
Pa bolje da sam ja dosao da igramm..... Cuj pojacanje ... Klub penzionera
Opet skupljaju menadzerski otpad i udomljavaju igrace koji nemaju gdje, jel to fudbalski klub ili prenociste za fudbalske beskucnike.Ovaj novi vlasnik pojma nema o ovim stvarima, radi isto ako i ne gore od ranijih uprava.
U 6 godina promijenio 6 klubova !!! Zadnje 3 godine odigrao ukupno 20 utakmica !!! Jeli to pojačanje za veliki klub ?????
Joj kod ovih cirkusa uvijek
Svake godine iste ublehe bacaju.
Dobro nam došao Alija!
Nastavljaju po starom