Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam u njegovim godinama bio drugi strijelac ekipe i davao sam 20-30 golova mjesečno. Ovaj što je bio prvi strijelac je davao po 50 u mjesec dana. Pa vi sad vidite koliko je to bitno kad imaš 10-11-12 godina.
jebiga niste imali menadžera koji je guro vašu priču
@tarlahas ma jednostavno smo bili u tom uzrastu fizički superiorniji od ostalih, a svi ostali su bili teške kante. I da nas je imao ko da gura klupa u BHPL bi nam bila vrhunac.
Ali mi je prejako,kad ovako nekog s 12/13 godina pocnu u medije gurat i od njega pravit hype i pricu a svi znamo da je beskonacno “potencijala” iz Bosne samo bilo ovakvih koji su u omladinskim kategorijama zarili i palili i onda kasnije nikad niko nije cuo za njih….Primjera radi Edis Smajic(bivsi igrac Slobode,trenutni Bratstva iz Gracanice)je u pionirskoj ili kadetskoj selekciji dao preko 50 golova u sezoni a Sloboda mu je trenutno vrhunac karijere….
Cekaj malo,znaci da pune redom sve.Onda nije samo on dobar,nego cijela ekipa.Ali vidjet cemo kad dodje medju seniore,dosta se toga promjeni.
Ovaj kao da igra s cunjevima i podsjeca na pojacanje Sarajeva onog sto je kao begdje postizao 100 golova u sezoni
Ovaj malac i Arsenalov Chido Obi-Martin... to bi mogli biti novi Haalandi.
U kakvoj ovaj ligi igri? Ne igra sa jskim ekipama sigurno vec sa nekim pocetnicima..
meni su gori ovi sto broje brojke, pusti djecu nek igraju nek nisu zaokupljeni glupostima ako vec nisu
Kakva su ostala djeca i timovi kad je ovaj djecak dao 240 golova u jednoj sezoni. Svaku utakmicu 6 golova.