Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U top 5 evropskih liga, osim Bayerna nema kluba da ima zdravu finansijsku politiku, svoj od plaćen stadion i privatan konto sa milionima. Osim njih, svi godinama minuse pucaju i tonu kao Barcelona prema kolapsu. Neki su igračke od bogatih tajkuna, neki peru pare il preprodaju klubove pa zarađuju. Al dok ovce plaćaju za kartu,Pay TV,dres stotine eura nek onda bude tako. Sigurno je da je bolesno al takav je i cijeli svijet postao 🤑🤢🤮
Besposlenost, dosada i ljudska glupost su doveli da se šutači lopte gađaju milionima. Zaboli me kurko i za Inter i za ostale timove i igrače.
Bacaj Silajdžića ko ižvakan ćurton. 👃🏻✖