Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ubio dva covjeka,nije bolje ni zasluzio
Ajatolah's pretorijanci ubili su /prethodno i silovali/ djevojku kojoj je virio pramen kose ispod marame. Preseli se tamo i ne zaboravi da povedes mamu i sestru. Ugodan boravak zelim.
Otkud ti znaš da je ubio, inače Iranski režim ne bi svom građaninu prišio tako nešto da ga javno pogubi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pošteno 100% ubio je i treba biti ubijen.
100% si upravu
A trebaju li i oni policajci biti ubijeni sto ubise onu djevojku u marici?
Znaci razlika je jer je ovo vjesanje u Iranu, a normalno je ako je elektricna stolics u Americi. Cudni aršini.
Ti si opasan pacijent ako ne vidis razliku.
Eto amerikanci ne vjesaju, oni daju smrtonosnu inekciju.
Za "rat protiv boga" Pa zar im je tako slabasan bog da mu moraju pomagat u ratu protiv pojedinaca ? I ove mule i despoti ce nekad za vjesalima zavrsiti.
NEKA BISERA UPUTI TELEGRAM PODRŠKE IRANSKIM PRIJATELJIMA.......
To je pravna drzava tako treba i kod nas
Cuj borba protiv Alaha?Ako vjesas ljude meni je to hebena borba protiv Alaha.
Za napad na muriju neka je Ali ovaj za proteste je strašno
I turkovicka dovodi njihove politicare u BH sjeme joj se zatrlo
Protiv boga? Sigurnosni agenti nisu Bog to je bogohuljenje. Razlog koji je doveo do ubistva istih(nije bitno?), plus jos 9 protestnika osudjeno na smrt ? I onda po komentarima branite iranski sistem ? Od Baketa i Bisere se ne bi cudio
Ovo su SDA pluralisti...
Uhapsen 19.11, osuđen 29.11, pogubljen 12.12. Nije sumnjivo nimalo, a gledaj ovih SDA botova jesu se digli ranom zorom, sto bi sutra po ovakvom postupku vjesali sve koji se dignu protiv njih.
Ovaj, po kliksu, borac za slobodu, miroljubivi demonstrant je javno nožem egzekutirao dvojicu policajaca, postoje i snimke cctv-a, a sam priznaje da je ranio još najmanje četvoricu. Ma, ljudina, pravi filantrop.
Ma neka dobri su oni sto bi bosnjo reko... muslimanu su, jel tako?
Koje zaostalo drustvo. A nasi se uporno trpaju sa njima u kolo, a ama bas nista zajednicko osim par popularnih muskih imena nemamo. Vjerovatno u nedostatku partnera medju razvijenijim zemljama, eh diplomatijo nasa nepostojeca.
I sa ovakvim režimom si u prijateljstvu Bakire! Boga mi, širiš lijepu sliku o nama i ti i tvoja Turković!