Oglasila se i supruga
110

Ismijao ga i čuveni Romano: Golman Reala na svadbu došao u trenerci, a u odijelu na produženje ugovora

H. H.
Andriy Lunin sa suprugom Anastasijom (Foto: Twitter)
Andriy Lunin sa suprugom Anastasijom (Foto: Twitter)
Ukrajinski golman Andrij Lunin (25) produžio je ugovor sa Real Madridom do 2030. godine, potvrdio je Kraljevski klub, a nakon što se na potpisu ugovora pojavio sa suprugom, mnogi su se prisjetili njegovog vjenčanja.

Naime, golman Real Madrida ismijan je na društvenim mrežama nakon što su navijači istakli da je obukao odijelo na potpisu novog ugovora s Realom, dok je na dan vjenčanja nosio trenerku, po čemu je bio gotovo jedino poznat prije nego je zamijenio povrijeđenog Thibauta Courtoisa na golu Reala.

"U trenerci na svadbu, u odijelu na potpis novog ugovora. Moj golman", napisao je jedan od korisnika na društvenim mrežama, a post je preuzeo i objavio poznati novinar Fabrizio Romano na svojoj Facebook stranici.

"Oženio se nogometom", "Profesionalac" ili "Prioriteti", drugi su šaljivi komentari na društvenim mrežama.

Njegova supruga Anastasija Tamazova se na potpisu ugovora fotografisala s njim i presjednikom Reala Florentinom Perezom, te je na Instagramu ostavila poruku.

"Veoma sam ponosna na tebe. Ostvario si svoj cilj i uvijek smo tu da te podržim. Hvala Real Madridu što nam je omogućio da se osjećamo kao kod kuće i hvala navijačima za svu podršku" , napisala je Tamazova na Instagramu.

Luninu je prethodni ugovor isticao na kraju sezone, a iako je bilo špekulacija da ga neće produžiti, na kraju je parafirao novi i borit će se sa Courtisom za mjesto među stativama.