Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao bi i na potpisivanue da je za Kijev potpisivao, za Real moras biti obucen po propisima.
Novac je vječan, ljubav je prolazna. Nažalost.
OPUŠTENO ! Ni ja ne volim odijela.
Dolce Armani trenerka za sve osim za sport
Eh da je nama makar jedan stabilan golman.
Ma šta te briga, nek si vala baš.
Ma koga briga kad potpišes milionski ugovor,možeš hodati u najlonskih hlacama
kakve veze ima sta covijek nosi. Mogao se u opancima zeniti o opet bi se ozenio
Biznis kežual
najbolji posao biti rezervni golman u velikom klubu. Nista ne radis,imas dugorocne ugovore,niko ne trazi nesto puno od tebe,niko te ne opterecaje,imas vremena za sebe i svoj zivot,pun si ko brod plus kapa non stop,rahatluk od zivota
opterecuje
trener je jos bolje. Galamis mases rukama i to je to
Ukri...užas
Real je institucija koja ti može obezbjediti karijeru i novac za 2-3 generacije a Svadba ti može obezbjediti jednu pijanku pa i neku flašu u vugla!
Na svadbu i treba opušteno
Jedno će mu donijeti novac, jedno oduzeti. Uostalom, i draga mu se bolje sredila za njegov novi ugovor nego za svoju svadbu.
A sto covjek nije u svojoj državi u odbrani ?