Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad sutra oni preko lijepe Drine fasuju..
@pobijedice Srbija 1:1
Albanija poprilicno tvrd orah mada zasluzena pobjeda Italije. Ovo je njihov stil svakako. Prvenstvo je pocelo odlicno svaka tekma minimum tri gola.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Italija generalno nije haman neto,al su prava turnirska ekipa,i tu se zajebao tko god ih je podcijenio!
Talijani decenijama igraju ovako. Zapnu kad bas gori ali uvijek spremni za jaku defanzivu. Nema pretjerane ljepote bitan je samo rezultat ali je fora sto to rade jako uspjesno. Da su poveli 1:0 ostalo bi tako ili bi eventualno dali max jos jedan gol. Takvi su ali rade to sa umijecem.
Engleska srbija 3-1 ali ipak su srbi pobednici,rekao vucic
Nakon ovako lose tekmwle, Hrvatska ima los momentum plus los Balkanski mentalitet. Mislim da ce se protiv Albanije totalno raspasti.
Da Italija odbrani tituli tesko, skoro nemoguce..
a gdje smo MI??!
Ljudi, samo me jedna stvar zanima. Kakav je to osjecaj biti resiver, a kakav je osjecaj lizati lizalo? Eto molim nekog muskarca koji je resiver I zenu koja lize lizalo da mi objasne kakav je to osjecaj...
Onaj sa zastavom BiH u Dortmundu, to je bio Ramo Isak sa sinovima. Kaze abd BiH bi ce nasa i zelena. Uz tebe smo Ramo i zeleni virus, vodi nas u propast hahahah. Kako smo zaostali nevjerovatno kao nacija...
Molim vas ove iz BHT tako vam Allah sklonite Amara Osima. Lik blage veze nema sta prica. Kaze Spanija i Hrvatska iste ekipe a ovamo Spanija pobijedila 3:0. E koj Amare
Iste ko android i iphone
Jao ove dvojice komentatora. Nije udo to nam je fudbal tu gdje jeste. Floskule neke i upljaci. Italijani uvjebali skraeni korner i dva puta ga probali, jednom dali gol a oni upljiraju.
Hocemo li mi ikada dozivjeti da odemo na EURO svi su bili osim nas a nismo toliko losi los nam je mentalitet igraca kojima je bitniji odmor i provod od drzave recept za neuspijeh
Preloi smo.
Preloi*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Talijani decenijama igraju ovako. Zapnu kad bas gori ali uvijek spremni za jaku defanzivu. Nema pretjerane ljepote bitan je samo rezultat ali je fora sto to rade jako uspjesno. Da su poveli 1:0 ostalo bi tako ili bi eventualno dali max jos jedan gol. Takvi su ali rade to sa umijecem.
Italija lopovski tim,Spania i Hrvatska ce nabit ovu Italiju.
Vidi se kakvi su Italijani sila, prime ovakav gol i najnormalnije preokrenu u 16 minuta, mi bi primili jos 5-6 komada
Sjedim gledam ovu italiju par zvucnih imena chiesa bastoni di marco barella ovo ostalo sve tanko
bitna je timska igra majstore, a upravo to italija ima...
Subota je..jesu veeras Zvezde Granda?