Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ljudi srcem za svoju drzavu igraju... nemamo mi sta iz BiH komentarisati a jos manje se rugati...
Na rezultat malo ko moze sa Talijanima. Kraljevi taktike. Bice zanimljivo.
pa do sad bas nisu nesto pokazali
Blizi se kraj jedne velike i neponovljive reprezentacije kakva se na ovim prostorima nece dugo formirat , smjena generacije u Hrvata ce biti bolna gora nego kod nas jer su razmazeni na velike uspjehe , Mamicu sta god mislili o njemu trebaju spomenik dignut jer je taj kalamar znao prodat igrace u dobre klubove gdje su ovi svoj potencijal oplodili ali toga vise nema buducnost im nije svjetla zivi bili pa vidjeli
Vidjet cemo. Zaboravlja se da je Hrvatska imala i broncu 1998, pa strasnu generaciju poslije toga kada su bili mediju 8 na euru u nesretno ispali od Turaka, pa im se ta sreca vratila kasnije... Hocu reci, Hrvatska 30 godina ima kontinuitet, sto je nadrealno za tako malu zemlju, a to sto se sa dva uzastopna svjetska vratila sa medaljama oko vrata je za dublju analizu, jer je ravno cudu za tako malu zemlju.
Nece biti bolno. Prebolili smo sukera, boku, robija, zvonu, alju i jarnog pa cemo i ove.
slabo Hrvati ide smjena Generacije a nemaju neke nove Top Igrace i Napadace.S Albanijom remi je blamaza .Albanija koja nema ni jednog top igraca.Sljedi poraz od Italije i to je to
Rezultat je uistinu neizvjestan. Sve je moguce. Ja kao veciti optimista vjerujem u moju rep. Sretno HR.
Mi od Hrvata samo mozemo uciti. I to je sve.
@845 Nece biti bolno, imamo zamjene a novi igraci ce tek doci. Prebolili smo sukera, boku, robija, zvonu, alju i jarnog pa cemo i ove.
Ovo mora biti tako. Srce me boli ali perisic i broz vise ne mogu. Za broza mozda nije kasno ako se ovog ljeta vrati u eu. Ovaj turnir bi trebao biti i kraj za modrinha. Ali... svaki kraj je ujedno i pocetak neceg. Vracamo se u 2006. Vezite se. Polijecemo.
Nemoj da kradeš od SK za f1 - Vežite se polijećemo ! Ahahaha
Danas se zaista svasta naziva derbijem.
Moje misljenje je da su u ovom trenutku bolji od Italijana i da ih mogu pobjediti,Italija slaba,samo da odigraju kako znaju,nema veze ko starta,tu su oni svi u pet deka.Bitno je zalaganje i dati sve od sebe.
bolje bi im bilo da su modrića izbacili, a ne Perišića. Perišić uvijek može napravit potez za gol, Modrić nema šta tražit 90 minuta na ovoj razini više
Klix nas dobro prati kad nema Bosne. Sport u Bosni moze jednu stranicu popuniti. Ajde brzo ce korida u Čevljanovicima
ne prati vas, prati reprezentaciju susjedne zemlje, vi se isto ko i mi niste plasirali na europsko prvenstvo ;)
Pocne da me qara nesto susti iz plakara
Perisic je najbolji.
Mafija sused..mafija
Čuj Daliceve rokade. Frajer je za HR repku bitan ko gaće za filmovime za odrasle. Moja nana bi isti rezultat napravila sa HR reprezentacijom kada su igrači bili u vrhu forme. Njegov glavni kvalitet ko trenera je bilo promoviranje vjere, crkve, molitve i obljetnica domovinskog rata.
Te sve igrace iz 2018 u naponu snage imala su 3 izbornika i ni jedan nije napravio nista. Dalic je s njima uzeo srebro a onda promijenio pol ekipe i uzeo broncu i finale ln. A ti pricaj sto hoces.
Greska.Ako se odrekne njih dvojice izgubitce utakmicu.To je haj Balkanski simdrom.Kad se odreknete bitnih onda dolazi zadluzena kazna.