Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko 2m i plav, ovi iz publike metar i zilet ko ugalj. Moraj promjenuti uvrede. Juventus isto vako jose mourinha tretira. Nisu zaboravili jos interov "trebble" a proslo 10+ godina.
Italija je goli gurbetluk, od izgleda, ponasanja, prevara, svega zivoga. Go gurbet do gurbeta...
Pa ima li veceg ciganluka od Torina?
Oni koji su bili znaju sta pisem.
Skandiranje navijaca Intera je bilo rasisticko, a skandiranje navijaca Juventusa nije. To je zato sto je Vlahovic Cigan ko i vecina Srba a Dzeko nije.
Kako nema veze s Dzekom,pa i u tekstu stoji da su njemu skandirali.
Najace je sto se Srbi Bosanci Hrvati I ostala balkanska gowna mrze a u svetu vas sve gledaju kao pripadnike niže rase. Ovce balkanske ahahaah
Najace je sto se Srbi Bosanci Hrvati I ostala balkanska gowna mrze a u svetu vas sve gledaju kao pripadnike niže rase. Ovce balkanske ahahaah
Pa Italija je najciganskija zemlja Evrope praktično. Zajedno sa braćom Grcima i Špancima. S tim što su Španci opušteniji i gospoda. Mislim ti Latini, to skoro sve nisko i garavo.
Oni to sebi skandiraju nema ih gorih romalije
Cinkali su ti zajebani, bolje nemati snjima posla!?
Znaci moramo imati malo razumjevanja za huligane? Ne bi oni nista rekli da nije pravog cigana Vlahovica na terenu?
Isto nas sve gledaju talijanski tzighany. Kažu: slavi-schiavi
Kako je cigan kad kiti jelku
Ma moze i kur.c kitit mandov ostaje mandov
Skandirali su to jer su fasisti i jer nisu izlijeceni bombardovanjem kad su trebali biti.
Od koga je skandirano nema potrebe se obazirati...
Samo se kompleksasi pale na ove uvrede...i cigani.