Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nam fale igraci i bicemo top tim 😂😂😂😂
90% igrača nam skroz nespremno, jedino Krpic i Cosic spremni, ostali pomrli nakon prvih par treninga i odmah se povrijedili pred Borac. Vidjet cemo sta i koliko ce se podici kvalitet igre i koliko ce im trebat da nabiju kondiciju, ali eto, svakako ce nas napustiti koliko hoces igraca, neki i sto su nam sad u prvoj postavi ce otici na zimu...nadat se dobrim pojacanjima, ako nista u vidu posudbi.
Opet imbecilni klix komentatori nesto omalozavaju. Ne valjaju treneri koji su radili u Evertonu i Interu, daj ti nama nekoga ko je vodio Ilijas, Velez ili NK Mramor, ako ikako moze. I onda se cudimo sto nad Luksemburg tambura, tugo moja...
Teška vremena za Sarajevski fudbal prosjek prije ratnog Pofaličkog i GPB NEMA LJUDI ŠTOFA sinoč je onaj profesor najbolje objasnio 100% je čovjek upravu
eto šta je našem čovjeku problem kod trenera - rasa odnosno nacionalnost. Zato i jesmo gdje jesmo. Bolje da dođe čovjek bez iskustva koji je zato učio vrhunsku teoriju nego naši foliranti koji znaju samo dva taktička šablona i "tražiti svoju šansu u greškama protivnika".
idemo jako 💙💙💙💙
Željo je bio samo dobar 88 godine. Ovo sve ostalo loše