Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bivsoj Yugi neznam da li bi Petev mogao biti trrner Pofalickog
Zar je on jos selektor?
Ko vise gleda te budale i prodane duse a uz to i nargilase?
ti nama trebaju :D pa da k'o ćivić grade loptu i da protivnik nonšalantno prođe iza igrača (u ovom slucaju ćivića) uzme loptu uspije dodati loptu do saigrača koji je sam u petercu uspije se okrenuti i pucati i dati gol ??? i sve to dok ovaj naš nije ni skontao sta se desilo a kamol odreagovao ....je li nam to treba ? ne kontam ?
Ti ko da si s marsa pao, ima 3 mjeseca se pise da se utakmica igra van FIFA-inog termina i da se nece pozivati igraci koji igraju za klubove nego samo igraci kojima je u prvenstvu pauza, i kod amera je isto
Ovaj tuta Bugarin svjesno rusi repku. Jos malo ce poceti pozivati igrace iz prve lige Federacije!!!
zar nisu otjerali ovog stručnjaka? do sada je bio običaj da se promijeni trener poslije neuspješnih kvalifikacija čak i ako je do baraža dogurao???? do sada najgori rezultat i ništa se ne mijenja???
Maksimović može trčati, samo tanak sa kefalom. Ipak zaslužen poziv.
Vicina politika, sad se tek polahko vidi sta namjerava i sta mu je cilj svoje igrace iz Borca promoviše i prodat ce ih preko repke, a nas narod naivan pa podrzava Peteva njegovog piuna
Jesil procitao tekst? Gdje ti vidis da se spominje Borac jadan ne bio.
Bravo Petev, lajte protiv istog ali mjenjati trenera svako 10 utakmica je besmisleno, pustite covjeka da sastavi tim, vidjeli smo da se dosta novih igraca bas zalazu u igri a to svi hocemo, bez obzira na pobjede i poraze, trebaju igraci koji ginu i to je sve.
SERGEJ BARBAREZ
Ma da. Sa Barbarezom minimum polufinale sljedećeg e.p.