Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener koji se smije nakon poraza u derbiju ne moze biti trener Željezničara. Trener kojem je Mujezinovic najbolji igrac ne moze biti trener Želje. Trener koji igra na X ne moze biti trener Želje, bez obzira kakvu ekipu imao na raspolaganju. Tacka!
...nisam vas prepoznao giganti.
Opaaa znaci Željo je Real Madrid hahahaha mitomani jedni,zivite iluzije,mali jako mali klub a hoce da je veliki ko kad pekinezer hoce da je pit bull
Mene sramota tvoje sramote. Ne mogu da vjerujem da nijedan igrač Želje ne zna opucati po golu. Samo me interesuje šta ti radiš s njima na treningu - izgleda pasete travu.
sretan rođendan 😂
Tomo niste iskoristili jer ih nije ni bilo
UPRAVA NAPOLJE
Neće se ovaj vruć’ vode napiti izgleda. Ravno mu sve do mora, živjeti će ko kornjača 300 godina.
Ko li dovede ovog lika. E Željo na šta si spao
Debilos, ko i uprava koja je od svih ovog cirkusanta našla. Navijači Želje daleko su ispred kluba!💙
Ulizuje se igračima u g.... smećar!!!
O kakvoj dominaciji ovaj prica ?
Fadil bi ti pozavidio na izjavama
...pa ovaj covjek je genije hahahahahahah.
Tomo jesi igracka velicina ali izgubit od pitara bez obzira na koji nacin a onda se smijati govori da ne mozes biti trener Želje.
Ublehar teski!!! Osime vrati se, sve ti je oprosteno! Nije dzaba Sliskovic pobjegao glavom bez obzira nakon 2 kola.
Jbo ti svoju mater.Čuj dominirali,koga smo ba dominirali
Mudrac. :)