Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li moguće da navijači ovako podržavaju palestinu a arapski svijet šuti??Svaka Vam čast!
Celtik ima 9 miliona navijača. "The Green Brigade" su najžešće. Dok ima ovakvih ljudi ima nade za čovječanstvo. Neće ovo pročitati, ali bravo za njih.
Svaka čast! Predivno!
Da najbolje docekaju inshAllah vise rade od nasih. Nasi se uvlace se Amerima radi para, mater bi prodali.
✊🇵🇸
Svaka im cast,malo je ovakvih...
Kad veceras skutori iz Mostara razapnu zastavu izraela
Celtics,Real Sociedad, Portugal,Spanish,Irska itd Ima nade
Inače Celitic je čisto katolički klub , drago mi je da su prepoznali patnje palestinskih civila! Za one koji ne znaju i govore protiv kršćana !
Cionisti su ubice djece, kome se te slike mrtve dječice u Gazi čine 'normalnim' treba da potraži medicinsku pomoć jer je fašista gori od svakog cioniste. Jedino dobro od cionista je sapun.
Svaka im cast ....ne hebu zivu silu nego stoje iza onoga sto smatraju ispravnim bez obzira na bilo kakve zabrane i ucjene .....da smo malo vise ko Skoti bilo bi nam svima bolje
Navijam za Celtic
Nije to šugavi fašistički zrinjo
MIR, SLOBODA. PALESTINA.
Šta kažu na ovo g.zne muhe, koje se vrte oko zapadnjackih stražnjica, koje su osudile skup podrške narodu Palestine koji se mučki ubija???
I MI SMO EUROPSKA PALESTINA 💙🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸💙