Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajko Zeba legenda Grbavice i Želje nije smio sebi dozvoliti da u toku utakmice se penje na tribinu i psuje... ljudino budi gospodin do kraja.
Ma ja bezveze se peo i psovao dosadilo mu sjedit na klupi😂 price za malu djecu
Ma jeste, trebao se izviniti jer mu nije prvi put da radi ovakve stvari na utakmici, te probati riješiti to na fin način, a ne bit tako vulgaran i to kao predsjednik kluba i onda još se praviti da nije..jok eto ZZ bez razloga skočio...nadam se boljem i sposobnijem predsjedniku, ovaj samo gleda da uštedi pare i vraća stare dugove, a ništa novo ne zna sam napraviti i zaraditi.
Bolje vracat dugove nego stvarat dugove, ko oni prethodni.
Ne mozes samo ici okolo i moljakati pare i onda te pare stavljati na '1.01' kvotu i tako fakticki onda nikad ne mozes pogrijesiti, a to sto ce se neki progress vidjeti tek za 5,10 godina e onda....moras znati napraviti i sam nekog prihoda, moras nekad malo se i 'kockati' sa nekim transferima i igracima...neces sad kockati se sa svim parama sto imas, ali ne mozes ni samo igrati zicere.
Ma sabi su sebi psovali,a mitomana u pm 🙄
Ma ovaj Zajko Zeba bas na svakoj utakmici iza ograde vreba i cim situacija to dozvoljava namah se penje na nju i pocne urlati i psovati. Neide to tako.
Ja jednom bio u Konjicu. Dosao do restorana Maksumic i namah se vratio. Nisam dalje htio.
Nisu valjali cevapi.
To su ti Hercegovci. Pustis ih da gledaju tekmu dzaba, podjelis im dresove i onda ti pokusavaju podmetnuti da se fatas za K.... . Za nevjerovati. A ovaj Zajko Zeba bogami ko kakva treba.
To su ti Hercegovci. Pustis ih da gledaju tekmu dzaba, podjelis im dresove i onda ti pokusavaju podmetnuti da se fatas za K.... . Za nevjerovati. A ovaj Zajko Zeba bogami ko kakva treba.
Predsjednice puna podrska!!!
Zebi ne priliči da se penje na ogradu i obračunava sa navijačima. To nije normalno i zato je i dobio crveni.
Klasicini cigani Konjicki
Volim Zebu ali ono jučer mu nije trebalo iskreno
hrani sirotu na svoju sramotu, pa vi im opet dajte mufte pripreme
Šta god da je bilo Zeba je kriv
I psovao i hvatao se za međunožje, na Koševu kod 2:2 isto radio.
100% je neki pitar novinar pisao laz da je predsjednik Zelje psovao maloumniku Zebi