Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno.Sretno Izoooo!
Opametio si se Izete Samo nemoj puno derat BVB Dragi su mi
ZMAJ, ODRADIO POSAO U BRAZILU I DOK GOD DAJE SRCE NA TERENU ZA REPKU, IMA DOZIVOTNU BESPLATNU POMOC I PROMOCIJU BIH NAVIJACA NA VISE STRANIH JEZIKA. MLADI IGRACI, UCITE OD IZETA I BESICA, SAD IZA NJIH STOJI ARMIJA NAVIJACA BIH, NIKO IH NE SMIJE KRIVO POGLEDATI, A AKO BOG DA, BITI CE PROMOCIJE I ZA VECE KLUBOVE, NARAVNO UZ NJIHOV DOPRINOS NA TERENU!
Bundesliga je prava liga za Izeta! Naši zmajevi su uvijek bili dobri u Njemačkoj i sigurno je da će Izet u Bremenu imati priliku da se dodatno razvije kao igrač. Jezik poznaje savršeno, tako da neće biti problema u integraciji. Čitam po forumu (transfermarkt.de)...navijači se već jako raduju što im dolazi Izo. Idemo zmaju!
zvekni me izete
evo vam kontakt od saveza,pokazite im svoje misljenje za pocetak preko maila ,, [email protected]
Loš potez. Prejak je Werder klub za njega. Sigurna sam u to.
sreco hajde dodji malo do mene u tuzlu. malo da se druzimo ovo-ono. necemo izaci iz stana 5 dana a ti ces postati najveci bh fan u mostaru. samo dodji da ti pokazem hobotnicu cicu :) :******
Naucio iz slucaja Misimovic. Na vrijeme otisao i sretno Izete da cijepas mreze.
Sretno Zmaju i neka te dragi bog čuva!!!
Bosanci vladaju opet bundesligom
trecerazredni igracic
dobro jutro kiki...ovde sam da prikupim sto vise pluseva a dobijam samo minuse..sta ja to radim pogresno??
pitao sam samo..mislio sam da mozda imas neku ideju pa da pomognes..vidim da nemas..a drugorazrednih igracica ima koliko hoces..kao kusih pasa, ali ne u Bosni i zato Safet treba da ostane jer je napravio cudo plasmanom na SP pored Lihtenstajna,Litvanije i Slovacke :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Wunderschen! :)
Nek je s hajrom !
Samo lige petice,bravo .
dobar potez uz nadu da ce ovi mrmoti malo vise uloziti ove godine jer su prosle jedva ostali u ligi...sretno...
Ove sezone pratim obavezno werder i swansea, *** Mi se za onim šejkcity klubom.
bravo...mislim da se ogadio lik više svima...
Bravo majstore, odlicno.
Aferim