Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gori smo od san marina, barbarez je nula trener, najgori kojeg smo imali do sada
Glupost. Jednako kao i to da neko tvrdi da mu je od Boga dano da doživotno vlada nekim narodom... Klasični naduti engleski imperijalizam. Ovaj barem, za razliku od Karla aka Charlesa, nešto radi za pare koje dobija.
Nije ni Savo pjevao "Jedna si jedina"
Pa naravno, kao sto ne pjeva nijedan igrac, skrnavljenje zvanicne himne pjevanjem te pjesme preko njene melodije
Sjećate se Nermina Kape, NiP-ovca koji je preko štele zaposlen u Zavod za medicinu rada umjesto šehidskog djeteta? Sjećate se da je Konaković obećao da će lično provjeriti ovaj slučaj. Evo vam se Kapo od jučer smješka sa predizbornog plakata Naroda i pravde, obećava "bolje".
Sjecas se kad je SDA pobio pola ljudi za koronu ? Sjecas li se kad je SDA prodao srebrenicu? Sjecas li se sta su radili Novalic i ekipa ? Sjecas li se lazne diplome od gospodje sebije ? sjecas li se zadnjih 30 godina il si ih zaboravio za godinu dana ?
"To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore." E sad ko je Dinin Bog kojim se olako kune ?
Nije mi jasno šta ovaj ćelavko traži ovdje, Southgate je za njega Guardiola
Jes da,vidjeli smo po rezultatima.
Čovjek je Irac. Sve može ali ta himna neće preko usta
Al zato mogu funte preko racuna