Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno saucesce porodici.Neka ti je lahka zemlja.
Jos jedan od sportista koji dobije srcani nakon ljudski osmisljenog virusa pokrivenog smiksanim otrovom zvanim vakcina. Laka ti zemlja dobri covjece
In RS-GT we trust. MARS
Čovjek je fasovao tromb nakon operacije noge koja je bila u gipsu.. najčešća od najtežih post komplikacija.Ne lupetajte o vakcinama ako nista me znate.
Za svaku iznenadnu smrt treba da se objavi da li je bio vakcinisan.
Genetika je sve .Laka mu zemlja.
Neka mu je laka zemlja,žalosno je brate dragi.Porodici iskreno saučešće.A vi što pišu za koronu,vakcine i tako to.To nema veze ne lupajte gluposti,je li moguće da je ovako naš narod zatucan?Čovjek bio sportista cijeli život,puno je to obaveza i napora,nisu svi organizmi isti.Ne zna se šta kome može da otkaže.Zato ne lupajte te gluposti s vakcinama,obrazujte se malo.
Moguće je buraz… a jedva osnovnu završe
Iskreno saucesce porodici. Mlad zivot se ugasi
postkovid i vakcine su gore od same koorne