Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nist ne kontam
HAHHAHAHAHHAH KRALJ
ni ja
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Je li iko skontao koja je logika iza ovog sistema igranja? Osim ove finansijske.
Jesam ja opet ce se raspasti Yugoslavija igraju Dinamo-C-Zvezda
Ti sa njim ja sa njom
Kad vidim ovaj sistem takmicenja izgubio se slast! Bas mi krivo, sve sto valaj ubise!
A problem su bile dal vruće, dal hladne kuglice hahahaha
sunce ti poljubim, brest protiv reala i barse
Sjedim sa starom u dnevnom ona ne konta ja ne kontam.
**** lud zbunjenog
Pa ok je ovaj format. Nema kalkulacija. 36 cini ligu. Svaki tim ima 8 utakmica, 4 kod kuce i 4 u gostima. Prvih 8 ide dalje, 9-24 razigravaju za jos 8, ostali papa. Ove uvodne restrikcije su ok, da te ne zapane 5 timova od 8 iz iste lige.
A Sarajevo i Zeljo provincija iz kasabe, stop gradnji stop svemu Dok se drugi razvijaju nas ubi ograniceni mentalitet, zato i jesmo provincija
Himnu sam novu skontao ali ovo još ne.
Gledam od pola sest i sve do sad i kontat cu jos, al izgleda da necu skontat..
Hoćeš, nema više grupa, imaš samo jednu tabelu od 36 ekipa koje učestvuju, svaka ekipa je dobila vlastiti raspored mečeva od 8 kola, najboljih 8 ekipa na toj tabeli, koje naravno skupe najviše bodova u tih 8 kola idu u osminu finala, ekipe koje završe između 9-og i 24-og mjesta igraju dvomeč za preostalih osam mjesta u osmini, a ostali ispadaju.
Sta je ba ovo vracaj grupe 4 ekipe
Jesu unakazili LP
a gluposti
Zasto je istaknuto dinamo?
da ne treba mozda zeeeljo
Toliiko je konfuzan zdrijeb, dok nisu zavrsili nije bilo jasno kako sta. Treba raja da se navikne al ono s kuglicama i tasterom, zamantalo mi se druze haha. Sam pogled na onu tabelu svih klubova kao jednacina s nepoznatom.