Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog lika nesimpatišem i prepotentan je!Ali realno da je bilo koja druga ekipa iz bivše Juge bila sinoć,primila bi i 40 golova.Budimo realni a manje smiješni.
Ne pricaj gluposti..Dimamo je kanta od ekipe i to ce se pokazati ove sezone u LŠ ..to jest već se pokazalo i ne znam na osnovu čega vazdižeš lopovski Dinamo iznad drugih klubova osim što navijaš za njega..Zvezda ima bolji zim od Dinama trenutno, Hajduk ne zaostaje puno a da dodje trenutno na puno Koševo ili Grnavicu nakantali bi ga i oni..dosta više te vaše mitomanije
eto strucnjaka, ima milionsku ekipu pa nista. pa onda kazu do igraca je. a i igraci poslije utakmice mole za dres , balkan.
Postavio igru kao da će napasti, od napada ni N, onda imaš situaciju da se igrači nesvjesno povuku, pa se braniš sa inače ofenzivnim igračima. Samo zato je ovako ispalo, on je direktan krivac
Nije bitno koji klub ... ako neki klub sebi dozvoli devet komada , onda taj klub nema sta traziti u ligi prvaka .
ugledati se samo na švabe borba do zadnje sekunde a ne kao balkanski klubovi daju 1-2 i misle sigurna su tri boda
1991. se Balkan oprostio od Evrope. Njihov nivo ekonomije i sporta nećemo stići za 100 godina.
Nije to vise onaj stari Dinamo,a Bayern je vrh svjetskog nogometa,ostavis im pola metra prostora kazna je To su strojevi nogometa.Svaki klub iz regiona nista ne bi bolje prosao.Njemci su to ako mogu dati 10 dati ce.