Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste dosadni više sa ovim veličanjem Zrinjskog.Kao prvo zaštićeni su kao medvjedi od saveza sem kad se igra sa Borcem.To je svima jasno.Drugo,konkurencija im je nikakva jer su svi klubovi u limunadi.Već od iduće sezone će Sarajevo za njih biti Bayern po svemu.
kmeci jos malo ajde ahahahhahaha
Čuj kmeći.Kaže navijač kluba kome je Bilbija najbolji igrač svih vremena 😂🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisi TI srusio Zelju nego besparica a TI si vodio ekipu finciranu od strane mocnika iz Hercegovine jer im je to masina za pranje novaca
jos da im je halal stadion bilo bi ok
I ovaj hoće da skine Željine rekorde hahahha.Ooo veliki si Željezničare !!!!!!
Što se rušili rekorde rušili ste. Ipak Sarajevo biste uspjeli prestići, jedino je bordo klub u cijeloj historiji BiH uspio cijelu kalendarsku godinu ostari neporažen. A slijedece godine titula se vraća na Koševo.
" Jakirović je sa mostarskim timom dominantno osvojio titulu prvaka ... " e ovaj podatak fakat nisam znao..hahaha
Priznaj da ćeš u finalu navijati za Velež, kao što si jednom rekao to je tvoj klub za koji si navijao kao dječak, a prva ljubav zaborava nema!
Nema kod njih prve ljubavi, nego tamo gdje pare rade
Pa pogledaj im prijeratnog bubnjara, preko noći se pretvori u namicatelja radne snage iz Dretelja i Heliodroma