Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jakirovic zvani Devetka.
pa i nije nešto...Vaha im je uzeo miliončič otpremnine...
malo mačku teleća glava
Lose napisan ugovor ako nije znao koliko ce otpremnine dobiti...
Toliko para za ćeranje hlopte
Toliko para za ceranje igraca, ne "cera" on loptu
polupismen i toliko jos placen, zar nebi trebalo sa trenerima potpisati da vrate ove nerealne plate ako ne postignu dogovoreni uspjeh
Ti si pismen pa radis u Bingu za 1000 KM
Sta mislis da tebi dodje sef i kaze vratiplatu jer nisi postigao dogovoreni uspjeh na radnom mjestu?? Tako bi trebalo svim zaposlenim staviti u ugovor, jelde?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
taman da preuzme gosk od pranjica hahaahhaah
Jakirovica dokrajčio Bajern kao Musemica Atalanta,jedno utakmica može promjeniti tok karijere skroz bez obzira na titule i uspjehe.To je fudbal.Mada on je jos mlad i ima vremena da popravi sve nekim novim klubom.
Musemić Husref je poslije Atalante sa Sarajevom titulu osvojio
Pocelo je prije Bayerna.
Ublehaši