Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje. Hvala Cala i sretno
"Neka me istjeraju nakon dvije sedmice ja ću i dalje ostati vojnik Sarajeva" Čala hvala ti za sve!
Čala, ne zamjeram, to je tvoj domet u ovoj jadnoj ligi. Tvojim odlaskom niti će Sarajevo šta dobiti niti izgubiti. Problem ostaje isti...uprava. Dokle god klub bude kao autobuska stanica pa igrači samo dolaze i odlaze u kratkom vremenu, neće biti niti igre niti rezultata.
@drugPero Uprava niti ste vi niti su legende kluba. Uprava je KINEZ zato tu nema problema sve radi kao podmazano
U Chelsea je "uprava" Rus, u MIlanu, KInez, u CItiy i PSG, Arap, u Rijeci Italijan ... O cemu ti to? O vlasnicima koji ni vodu ni struju ne mogu platiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast. Moralan covjek. Sretno dalje u zivotu.
Prvo kolo je vecpokazalo da samo Zrinjski i Siroki rade nesto ozbiljnije i zato i imaju kakve takve rezultate i konstantu. Kroz Zelju, Slobodu, Sarajevo, Celik, Borac, Velez.....prodje blizu 100 igraca i 10 trenera godisnje. Sve dok igraci imaju ugovore na jednu ili dvije godine nema tu trener sta da radi, to je samo krpljenje. Juniorima se moraju davati ugovori na5-6 godina pa da bar dobar dio ekipe radi i napreduje zajedno, da polako raste i stasava. Svi smo losi, ne zna se ko je gori
Referentu...izdržao si do kraja u potrazi za parama... Trener nikad nisi bio, čega si i bio svjestan inače ne bi bio referent...ali omastile se pare...drage srcu tvom...Ziheras koji igra na sigurno...neda mladim igračima šansu a forsira "iskusne" . Tako si otjerao Čatakovića i druge mlade igrače...MARŠ ubleho
Moji navijači. Onaj kloc Ješić je uništio najbolju igračku postavu Sarajeva od rata pa naovamo. Teško se "vaditi" kada gazda ne da lovu a ti moraš krpiti postavu od go...vana. Meni, kao višedecenijskom navijaču FK Sarajevo, je posebno krivo što se dovode klocevi koji blage nemaju a deca zapostavljaju ili odmah prodaju. Po meni Čala je najmanje kriv jer ne može praviti pitu od gov...ana baš kao onaj Slavko iz Želje.
Ne znam za sto mu se zahvaljujete, nije on od ljubavi tu, to su priče za malu djecu. Nego je imao dobru plaĆu ljudovi moji, a rezultat nikakav. Idi i ne vraćaj se. Ima mjesta za još jednog malinara.
iskreno, nižerazredna liga, nižerazredni trener, nižerazredna uprava i nižerazredni igraći. Šta ocekivati? Ove godine će biti mnogo razočarenja. Ja sam prestao da se nerviram onoga dana kada sam čuo da se igrači Sarajeva u jednom kafiću ismijavaju navijačima govoreći " jesu glupi navijaći, mi igramo katastrofalno a oni i dalje navijaju. ". U tome je prednjačio Pelak. Od tada nikada se nisam nasekirao.
Bilo bi interesantno pogledati u statistiku - koliko trenera se smijeni po sezoni u BH fudbalu. Sustina je u disparitetu izmedju nerealnih ocekivanja i realnih (ne-)mogucnosti. Rezultati izostaju, i treneri placaju ceh. Nezasluzeno. Jer, nedostaje kvalitet, a treneri nisu carobnjaci. BH fudbal je samo jos jedna zrtva desavanja na Balkanu. Nevina zrtva. Izlaz treba traziti u radu sa mladima i investiranju u fudbal. Mozda je i liga na nivou Balkana, ipak, rjesenje?
Meša ostani😂
Ma dok se ne rijesimo ovih pogani iz uprave ne moze nama ni Conte pomoc...sretno Cala majstore...imao si kikseva, ali nisi zasluzio da te ovako pljuju
Amateri otustise Petrovica koji je klasa za Calu. Daj ga vamo mjesto Cale.
moralna obaveza kad bi vec i otkaz dobio
Sad VULE TRIVUNOVIC za trenera, u ovom trnutku najbolja opcija za sve
Sad VULE TRIVUNOVIC za trenera, u ovom trnutku najbolja opcija za sve
haha, kakav cirkus, prvo kolo već dva trenerska fasunga.