Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod ovih lezbi uvijek jedna izgleda i oblaci se kao muskarac.
Promovišete grijeh zbog kojeg je uništen čitav narod! I čudite se zemljotresima, poplavama, poskupljenju?
ZEnski fudbal je isto kad bi se muskarci probali natjecati u sinhronom plivanju.....nidjde veze..
Neka se vole svi, samo ne napadno, intima je intima. Ne volim muza i zenu gledati da se fataju u javnosti, a kamo li istospolne parove...dugama i paradama se niko nece izboriti za prihvacanje i postovanje niti ce nasiljem promijeniti neciji mentalni sklop, samo ljudskoscu, razumijevanjem i sa sto manje egoizma.
Zgodne pa šta!
Ocigledno klix pun gej novinara, jer u zadnje vrijeme clanci samo neki gejovi i prostitutke.
Pitam se zašto je uvijek u lezbijskom paru jedna slatka a druga grdobina
Kako mislite jedna protiv druge, pa ovaj lijevi je dilber 1/1
to je njihova privatna stvar.Zasto ikako to spominjati?
E, ovo je prava tema za nargila-komentatore, koji mrze sve ono što ne razumiju i što odudara od žabokrečine u kojoj žive. K'o da su him, u najmanju ruku, ove dvije pobile pola porodice.
Sto se tice top komentara, činjenica je fakat da je teško naći lijepu lezbejku. Ipak to nije samo zbog toga jer ne mogu pronaći momka, nego jer imaju više muških hormona, izmedju ostalog i testosterona. Pa su nama ružnije. S druge strane Gay muškarci imaju vise ženskih hormona pa se često smatraju zgodnijim i privlačnijim izgledom curama.
Imaju li one obadvije koku ili .....
Vela havle
Prelijep par. Zivjela ljubav!
Prelijepo? Imas li ti oci? Ne zna se ko na sta lici…
Prosječni Bosnjo sve tri etničke konfesije prosto otkida na ovakve članke.