Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani beton !!!
@braniocgrada Ovo je zastava RBiH a ne ratna zastava ARBiH ne provaljuj se.
Nigdje ratnih zastava armije nego zastave Republike BiH. Sve normala.
Sve ovo veze nema sa sportom, i onda se čudite što nema reprezentacije.
Eeeee tugo moja i tzv sportu u BiH. Kada se više prkosi nego navija. Zato se i igra samo u Zenici i Sarajevu. I eto vam je, neka se ta kvazi rep. Bodri samo u ta dva grada.... Sretno....
tko im nije dozvolio da unesu zastavu Bosne i Hercegovine???
Ovo je Bakirov tata prodao i sad je bosna Varta prodavnica baterija
Pod ovom zastavom je, dok je svirala bosanska himna, zlatnom medaljom okicena, plakala Lana Pudar, a i neki dan, Ismail Barlov. E moji paniGlu...strašno!
Ratne zastave BiH.
Republika Bosna i Hercegovina
Ne vidim nijednu zastavu države BiH. Vidim ratne zastave tzv.armije bih
TI TZV MTR. hehe
23% to vam je plafon
Manjino
Ovi su mi najdrazi sto im kao nesto smeta, inace bi oni navijali svim srcem za BiH, ali eto nesto znas ono... doveo se Ciro, nije dovoljno, doveo se Savo, nije dovoljno, dovodili se trecerazredni ugrozeni anonimusi da popune kvotu da ne bude reprezentacija jednog jednog naroda, opet se nije navijalo. Pa mozete ga cokiti, samo ljiljani, kome smeta nek' okrene glavu.
... po tebi, Ćiro i Savo su se dovodili zbog nacionalne kvote, a ne zbog toga što su vrhunski treneri??!! I da, to nije legalna zastava sadašnje države!!! Čak ni za vrijeme rata nije bila legalna, jer nije imala saglasnost jednog, a kasnije i drugog konst. naroda!! Džaba Ist River i UN, kad nemaš podršku unutar svoje države. Koa što se raspala SFRJ i zastava s petokrakom, jer nije imala podršku svih socijalističkih republika!!! Jbg... kad nešto ne ide, ne ide....
Jedina svjetla tacka ma sta god ko mislio.
Super su ljiljani. Ali mislim da bi bilo mnogo pametnije da se forusira zastava BiH i realnost ove države koja je za sve.
Nigdje ratnih zastava armije nego zastave Republike BiH. Sve normala.
To je zastava naša Bosanska !!!
ljiljani zlatni na modrome platnu, to je zastava moja
.... i ljiljani su ti stlizirani krst, nastao prvobitno u francuskoj monarhiji i kasnije se proširio po čitavoj Evropi! Pa i današnji grb Srbije ti ima ljiljane.... haj pogodi zašto?!
Ovo je zastava RBiH a ne ratna zastava ARBiH i neka ih.