Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Dalic para za 5 zivota, a plus ovdje mu sve blizu od porodice do raje. Zna cojk kako ostatak zivota prozivjeti.
ovo je razlika između bosnjaka hrvata i srbina...
Jes uzp al je veliki gospodin
Komentari otkrivaju sve neke "skromne, principijelne, iskrene" ljude. Ili samo licemijerne?
Klixe, danas je bio sportski simpozijum, bilo je gomilu velikih faca, između ostalog pričalo se i o našoj Lani Pudar, niste niti jedan jedini članak objavili po pitanju toga, hebo li vas politika i crnjaci. Ali, srećom, navedeni događaj traje i sutra.
Pred Lanom je zivot. Nadajmo se da ce dominirati u seniorskoj jednako kao i u juniorskoj konkurenciji. Na potezu su, trenutno, oni koji treba da joj izgrade bazen. Lana je nagradjena prve veceri, a veci aplauz od nje dobio je jedino clan "Hall of fame".
Samo ljudi koji slijede svoj san mogu možda ostvariti taj san. Takve ljude ne moža nikakva lova skrenuti od cilja. Dalić vjerovatno želi sa Hrvatskom postati prvak svijeta. To je jako teško ali on slijedi svoj san. Ja takvim ljudima želim puno uspjeha.
Nije sve ni u pari, haman.
Covjek hoce da pravi rezultat, o rezultatu ce se vijekovima pricati a o parama dva mjeseca... S tim da je covjek vjerovatno pun ko brod vec, zato ga hrpa para na gomili i ne zanima toliko...
Dobar je Dalić, pa došao je iz Al Hilala da vodi Hrvatsku
ma samo respect.