Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se sta kalkulisat, poderat real i aj zdraoo, ako iko moze moze bayern
Ne budali dečko , nije to Lazio
Ne može Real stalno imati sreće. Večeras će ih izdati. Njemačko finale.
gdje i kako gledati bez arene
Cvrsto vjerujem u real i modrinha.
Jedva čekam, a potajno se nadam njemačkom finalu 😊
U kakvoj god da je krizi Bayern nikad ne treba otpisati.
Ma kakav Bajern ima da im real utrpa 3 komada
Kakvo finale Bvb i truhljavi bayern , kakav Wembley bambusi , nije vam Real Augsburg , Bochum , arsenal , Lazio , sarburuken itd. Ako jednom nešto pogodite slučajno a to je prolaz Bvb , ovo nećete , truhljavi bayern ne može izbaciti reala ni pomoću štapića vidimo se večeras stručnjaci !!!
ovdje su sanse jednake, a sto se tebe tice jedino si ti truhljav, promasio si do sada svaku prognozu... i ako real prodje smorices jesam li rek'o ako ispdane bice nije ni real sto je bio bvb dere truhljavi bayern... idi bolna lijeci se i uzivaj u fudbali, dalje ce proci sigurno u tom trenutku bolja ekipa.... bayern ili real nebitno to su velikani... i ne trudi se da nekog blatis, nebitan si
Bayern može samo u finale Audi kupa , bambusi !!!
To pišeš sa malog.odmora šestog razreda?
Joj ovih bambusa što misle opet finale Bvb i truhljavi bayern tačno ništa ne znate , Real je dvije dimenzije iznad bayerna i to će vam pokazati večeras , a vi večeras u rupice miševi !!!
Nije vam Real PSG , arsenal bambusi , Real je najveći klub na planeti i prvak 15 put ovog takmičenja lige prvaka . Kakav truhljavi bayern ako ste slučajno pogodili prolaz Bvb ovo nećete sigurno
e vidjet ces sta je bayern
idemo njemacko finale, a BVB naravno prvak ove godine
SLUŽBENO: Bayern je uložio žalbu zbog crvenog kartona i penala koji će biti sviran Realu u današnjoj utakmici.
ma kakav ba bayern, nadam se da ce im Real dati 5 komada 🖐 😛
Amateri ce reci Real, isto kao sto su govorili da je Paris jaci od Dortmunda...