Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi malo pozitive ostavite se politike,lijepo je ovo ,nek se nešto radi i gradi biće nam bolja liga , uostalom svi učesnici evropskih takmičenja odakle god bili donose koeficijent našoj zemlji za buduće generacije..
Nije Tomislavgrad nego Duvno
Aha ,moz mislit.
Športski!!! Hahahahaha
Što se te tematike manetanja tiče. Bio je jedan grafit na osnovnoj školi odmah poslije rata u Čapljini kada se ime Dinama promijenilo u Croatia - 'Da je sloboda i demokracija, bio bi Dinamo a ne Croatia.'
bravo
I to je nama uspjeh u 21 vijeku! Jesmo niski i nesposobni braco draga
Ali zaista sa predsjednikom Vicom su se stvari popravile...Pogledajte sada terene na stadionima,pa reflektori,natkrivene tribine,skracenje lige.Moze jos bolje i biti ce aBd..Sta se uradilo pod vodstvom Elvedina Begica a.r ?? Pucajt3 minuse,ovo su cinjenice !
Dva kluba u play offu, vec drugu godinu zaredom grupne faze
prelijepo...
Lijepo.
Fini mali stadion, Posusaci dobri i ljudi, sretno samo gradite
Kladionice dale veliku ljetinu.
Nije mali. 8000+ možeto i više...