Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samed Sandzak vrlo rado prihvata poziv srbije, ne ceka poziv BiH. Svetozar Bijeljina BiH, vrlo rado CEKA poziv Srbije , a odbija poziv zemlje u kojoj je rodjen. Zanimljivo
Srbijanska repka jača od bih
Niko mu neće mahati ljiljanima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije budala, zna da je to reprezentacija talova, kumova, menadžera.
To si u pravu ali zaboravio si da je srbija gora 100 puta od bih
a srbijanska takodjer haha
Pa kada se strateški čini sve protiv Bosne i Hercegovine. Predsjenik NS je Srbin, direktor NS je Srbin, selektor je Srbin i opet Srbi čine sve da unište našu reprezentaciju i neće da igraju za državu u kojoj su rođeni...
Poštenje je zahvaliti se nego igrati k'o preko neke stvari.
Bosanski srbi igraju za srbiju,bosanski hrvati igraju za hrvatsku sandzacki bosnjaci odbijaju BiH jel vam ovo govori ko smo i sta smo nazalost pljuc i fuj👎👎👎
Ma samo zvati muslimane i to je to
Evo sam se nasekir'o što još jedan smrdo neće da igra za zemlju svog rođenja...
Nema mjesti mržnji prema “Srbijancu”. Na drugim temama ste svi složni i pljujete po “Srbijancima” 24/7, sad bi taj “Srbijanac” trebao prihvatit BiH prije “Srbijanije”? Pa neće da može. Naravno da ide tamo gdje ga poštuju.
Imali smo i imamo i sad takvih, pa ništa od njih. Saničanin, Krunić, Milošević, sve nepotrebno pozvano u repku. Ni Savo nije trebao biti selektor, ne zato što je Srbin, nego zato što pojma nema. Pokazao je na utakmici sa Ukrajinom koliko zna. Zovnite Vladu Jagodića, čovjek izmislio posao trenera za pola tih penzionisanih igrača iz dijaspore, ili Branka Karačića, ako već treba da nije Bošnjak musliman.
Srbijanska? Moja reprezentacija je onda slovenijanska? Moze neki link pravopisni, molim?
Samo klix ovakvim naslovima ponižava Bosnu i Hercegovinu
Vidim da se opet fatate Sameda u komentarima, jel ga neko zvao iz našeg saveza?
treba samo bosnjake zvati. realno, jedini koji stvarno zele igrati za bih. svi ostali se nadaju pozivu sr i hr.
Cirkus od drzave, a jos veci od reprezentacije!!
Raditi na ovom sto imamo, razvijati infrastrukturu, omladinske pogone, angazovati ozbiljne trenere koji ce raditi na stvaranju igraca, pa se necemo ni obazirati na ovakve slucajeve. Da ga je Hrvatska, koja je svjetlosnu godinu ispred BiH i Srbije u fudbalu zvala sigurno da ih ne bi odbio.
Srbi me ne iznenađuju ali Sandžaklije hrle tamo dok ih oni vrijeđaju i pjevaju im "Sjenica nova Srebrenice". To nikako ne mogu shvatiti.
Sandzaklije nemaju veze sa BIH to su Srbi islamske vjeroispovjesti iz Raske ,a to smo najbolje vidjeli u proslom ratu dok smo mi Ratovali i Ginuli šošoni su svercovali i zaradjivali na nasoj Muci !