Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim jednog vola za mog gvardiola
Ali momak je 2002 godiste, svaka casta ceka ga mnogo dobrih golova i klubova
I Vidi su prije 4 godine. Jos sa kocijama.
Šta im je vo kriv?
Pa i Bakiru su pekli vola u dvoristu dzamije. Ovaj momak je neko i nesto a sta je Bakir?
Gledaj ovih što komentiraju, a dali bi mame da su bar 64. na svijetu, a zamisli tek 3. ako Bog da za 3 godine i zlatni ;)
Čuj Novigrad kod Zadra, svaka vama čast! Lo
čuj veliki vo od 400 kg!? to je obično tele
na slici mi ovo više ličin na kravu !
jest eto krava ima rogove
Tako su Gačani uvakat pekli vola Titi,koji im je rekao da nisu trebali,ććoni su na to odgovorili:Druže Tito dok je Gačana bit će volova.
Nije tako već se radilo o lovu na medvjede kod Bugojna. Kad su mu rekli dok je nas biće i medvjeda.
Pleme iz kojeg dolazi od pamtivjeka tako obilježava rodnu godinu, 😂
Molim redakciju klixa da se ne bruka. Josko Gvardiol ce imati najupecatljiviji docek u Novigradu kraj Zadra. Da mu ispeku i dinosaurusa to ce biti u Novigradu zadarskom( dalmatinskom). Svaka cast Istri ali u ovom slucaju ste polupali loncice.
Ne u Istri nego kod Zadra ..novinaru 😂😂😂😂
Vo za vola odlicno se slaze.
Ko je prob'o nije mu nepoznato da je u pitanju istinski specijalitet.Kud nije malo blize?
hahahah slika
Da je ovo kod nas negdje u Krajini, ili u kalesijskom kraju pisalo bi "Demonstracija seljakluka", da ne spominjem one "prijatelje" životinja", al kad je kod susjeda onda je "najupečatljiviji doček".Heh, oskudjevamo u mnogočemu, al kompleksima obilujemo.