Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka Jovic je najveci promasaj od igraca bilo da igra u klubu, ili u reprezentaciji, Vlahovic je klasa za njega
Ni Vlahovic nije daleko
Najveci promasaj Reala u historiji
On i Baljic
OVAJ s broda u more ne moze ubaciti.
On je Bosanac..ne moze punim srcem igrati za drugu reprezentaciju..samo gdje si rodjen to istinski mozes voljeti...sve drugo je samo interes..
znamo za neke koji jos 1992 nisu osvojili medalju na OI a znamo i te iste kako prodjose protiv Luksemburga pa i kakvi su u rukometu,kosarci,odbojci ( ne sjedecoj ) vaterpol i nemaju pa u tenisu u atletici tako da bi bilo bolje da ciste u svom dvoristu
Nije promašaj, nego junački šut pored gola
Svi su relili promasijo kad naj sladze bilio!?
sramotili smo se i mi kolektivno protiv mnoooogo losijih od spanije
Njemu ne najgore, svakom se ovo moze desiti.
Ovo sve cini mi se srbijanski portali, nevjerovatno, najvise vjesti o njima
Eh kakve si golove zabijao u Frankfurtu, i potrcao si za parama ( Real Madrid) ali dobro, balkanski mentalitet. Hm ko je danas 9-ka AC Milana..
nek je on sofiju pogodio, to je vaznije
I sad on treba biti tema naših portala Niđe veze
Portal privatnog preduzetnika.
Taj bi i večeru promašio