Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Haalanda ne bi džabe, Inzaghi style, čeka na gol crti pa ako lopta dođe do njega ugura je. Ne bi ni Empapea, ufuran je do bola. Bellingham? Njega bi uzo.
Arnee slot lalallaalal idemo borba za 4/5 mjesto
Zato su onog panjinu Darvina doveli pa lik ima promašaja u jednoj sezoni ko čitav tim Redsa Realno Klop ga malo serucka po izjavama imao je igrače top a nažalost ništa nisu osvojili Najbolniji poraz Redsa je onaj protiv Atalante ako će mo realno u prvoj utakmici Atalanta ih je razmontitala faktički i to sve govori kako stoje stvari u timu i ekipi
Ni jedan od nabrojanih nije ni do koljena Salahu a jedino Belinhem sto nije previse placen a ova dvoija ne vrijede ni trecinu onoga koliko su placeni a ti si glavni krivac sto Liverpul nije osvojio titulu jer si uveo nered i svadju u svlacionicu Liverpula i to kad je najvise trebalo jedinstvo
Vadili se na izgovor nemamo para za Belingema (103 miliona€) a imali su para kad su ponudili za Caiceda 110 miliona£... Nisu se mogli pomirit sa tim da je jedan Englez izabrao Real umjesto Liverpoola pa izmišljaj priče da nemamo para..
Nije do toga..Ko će mu dat platu?Ko zna koju platu u realu ima
Mogo je dovest Haalanda za malo love iz Salzburga umjesto toga doveo onu ublehu Minimota
nemoj mnogo da se pravis pametan haland vec tad imao potpisan predugovor sa dortmundom, slobodno izguglaj