Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami naturalizovani Francuzi, da nisu kolonijalna sila, bili bi osrednja reprezentacija. Bravo djeco Bosne i Hercegovine.
Mi smo luzerska nacija. Nemamo karaktera u bilo čemu. Niko se ne bori za bilo kakve vrijednosti. Živimo za male stvari. Ovo je nažalost istina.
Ma ti si prijatelju moj luzer. U svoje ime govori, luzer si cim ovdje pamet prosipas : D
Opet nam malo falilo. 🤣 tacno me cudi… ja kao patriota, izgubio sam volju za svim u ovoj drzavi. Meni se sve gadi.
Bosna i fudbal ma sport opcenito,daj ne mojte me zasmijavati.
Borbeni ste bili kroz cijele kvalifikacije, glavu gore vi ste ponos nacije!!!
babini sinovi
Bolje se rodit bez k.nego bez srece,jer kad imas srece i k.ti izraste
i to na čelu
Bravo momci, svaka cast na borbi i zalaganju. Glavu gore, niste se obrukali!!
Bravo juniori, mali zmajevi, ugledali se na seniore!!!! Hahahaha!!
Kod nas je sve tragično u zadnje vrijeme,idemo redom : 2022 godina počela nam tragično,tragične cijene,tragična reprezentacija,tragičan travnjak u BH ligi.Tragično naša omladina napušta BiH,tragična politika i nažalost bit će nam tragični izbori.
Jaki Francuzi. Baš etnički skrojen tim. To ne smeta komentatoru da spominje sreću na kraju. Fudbal definitivno igra snage. Naši momci su inteligentniji, znaju više s loptom al ovo je konjica. Treba ulagat u školstvo.
Danas svi igraju fudbal....osim nas.
Mogli smo zabiti u 94 minuti sekunda Je trebala, momci nisu mogli bolje , samo naprijed momci moze naredni put
Momci su se borili svaka cast za ovaj rezultat i bodove👏👏👏 za ovo se moze reci utakmicu je selektor izgubio jer je napravio neke rokade koje nisu urodile plodom pogresna taktika poslije vodstva 1:0 a prestanite kritikovati Peteva jer su igraci jedino mjerilo ostavi srce na terenu pa onda pricaj kriv je selektor a ne nasi manekenki se setaju po terenu izgube utakmicu pa svima nama kriv selektor koji bude sa njima 3 dana i onda ocekujete da ih on napravi igracima za 3-4 dana
Za nas je samo i iskljucivo krampa i lopata.
Nasi nisu imali kuveta za 90 min. Vidio se pad igre, branili su se al se nisu mogli odbraniti.Idemo dalje tako je u sportu.
Nije bruka izgubiti od francuza, al dobro je ipak jer ako nastave ovako možda i ima nade za budućnost jer ovi današnji seniori nisu vrijedni gledanja