Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gromadaaa ljudska naša Bosanska. Allah ga čuvao od svakog zla.
Čestitke još jednom Veležu od navijača Zrinje,nadam se sljedeće sezone još boljem plasmanu obe ekipe i da bude još zanimljivije prvenstvo.Kad tad je morao doći red i na Velež,još da se Čelik vrati pa bi liga bila baš uzbudljiva.
Nije ni čudo što se svako malo slomije neka kost...
NUrkicu, nije ti to ni P od plasmana u Evropu. To ti se ovdje kod jadnih klubova zove PRETKOLO... iz kojeg svi ispadnu.
Uleti koji dinar pa iskazi svoje odusevljenje na pravi nacin, ionako zaradjujete u NBA vise nego sto uopce covjeku treba.
De Nurkiću igraj košarku. Ne moraš biti u centru pažnje, budi skroman, tih, neprimjetan. To krasi čovjeka. Radi svoj posao bolan. Nađi sebi zanimaciju, više treniraj, čitaj, odmaraj ...
Rekao bi čovjek osvojili CL koliko smorise sa njima
Ovaj put bez džamije iz NDH 😏
...Jusuf Nurkic je trn u oku i jedna od najomrazenijih osoba domacim komunjarama i chetaljima jer doprinosi na promociji ove drzave u SAD-u...mislim da ga vise mrze nego Aliju Izetbegovica...stoga i ne cude ovakvi komentari puni mrznje na svaku vijest o njemu...i ujkani su ga redovno pljuvali dok nije uplatio onu donaciju za djeciji odjel bolnice u Zagrebu,mada ga i oni sigurno mrze.
Tako je,komunjare ga mrze jer je patriota,to je njima ravno fasizmu
...pa dobro,njima je svakako fasizam sve sto nije po njihovom...ako im neko ili nesto ne odgovara jednostavno to proglase fasizmom,jer je tako najlakse obracunati se sa neistomisljenikom..stara komunisticka skola...samo sto su nekad na taj nacin ljude slali na robiju ili likvidirali,a danas u demokratiji ih niko ne j*be ni 1%...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sas svi fol cestitaju velezu hahaha
to je ono u vas muslimana/bošnjaka čudno zaboravljate svoju povjest/historiju. svi muslimani su za velež i zvijezdu oko komunizam tako i ovaj. a nedavno dijelio sliku pavelićeve dzamije u Ndh i to jos napisao 1943 mislim. i sad on proslavlja velež koji je simol komunizma. zaboravljate ono što je bilo prije 5 mjeseci a ne tko ste bili za vrijeme ndh 41-45 tad ste bili hrvatsko cvjece ti ginuli za ndh. mjesec i polumjesec na bleiburgu govori koliko vas je dalo zivote za ndh i fazizam.
pa koja ubleha eto nurkic podrzava red army i velez aha kako da ne. ovo seljacne zna samo za SDA
Ajde ne smarajte sa ovom seljaćinom. Hem je ružan, hem je dosadan.
smeta ti jer potajno podrzava fazizam i ndh
@SupersmartBaznijek Ne kažem da nije, ali je dosadan kao dijareja. Ali ne sumljam da bi prvi stavjio zelenu beretku i branijo Bosnu ponosnu.
Covjek nosi daske ode na baustelu :D