Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ovdje necemo osvojiti ni bod bukvalno.
Necemo sansu napraviti, kakav bod
Neka se lozi ko hoce i neka misli da moze bolje. Ja cekam da pocne evropsko i da uzivam. Kada se zavrsi gledam lige petice i nasu PL jer mi je i ona zanimljivija od reprezentacije. Onda fino liga sampiona i uzivas. Volim repku ali zasto da trosim zivce na nesto sto je lose i sto ce jos dugo biti lose ne pada mi na pamet.
Moramo vjerovati da ce biti bolje.
Naravno. Ja vjerujem ali znam da to nece biti zadugo i necu da lazem sebe. Evo i Barbarez brat nas je tu. Vidjeces sta ce mu se desiti kada pocne da gubi u ligi nacija a svi znamo sta ce mu se desiti. Nema kvaliteta i ja sam svjestan te cinjenice i zato se ne zanosim. Evo neko je napisao istinu a to je da mi nikada nismo pobijedili nijednu malo vecu reprezentaciju cak i kada smo bili top. Sta onda ocekujes od ovih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnji 6.0.0.6 1:12 0
3 u grupi i ostatak u A ligi. Nisam vidijo više ljudi da mrze svoju repku ko kod nas. I kad gube treba biti uz njih i dizati euforiju. Šta jeli se repka voli i gleda samo kad su najbolji. Avi nosite dresove Bosne svi idete na tekme i svi pričate kako se Fanaticosi. To ismijavanje pod.eba...e i slično to nije ok.
Nemamo se sta brinuti izgubicemo sve 🤣
Selektor i igrači bez iskustva..presmješno djeluju.
Upropastili su sve sto je ostalo od ivajlo petev jos ta liga nacija treba i nu upropastiti i to je to
Bojim se gol razlike.
Ne zna se ko će nas više nakantati
Ovaj raspored bi i u onom zlatnom sastavu iz 2014 te imali razloga da docekamo zabrinuto, meðutim danas tako kako jeste nemamo sta kalkulisati uvijek mozemo otici u goste kojoj god selekciji ko turisti i vratiti se kuci ko ravaku kad je musterija izbaci iz kola i posalje kuci bez da joj plati
https://www.youtube.com/watch?v=f4fP2q7OklM
Trebace dugo vremena da se nesto napravi. Dobra stvar je sto letimo iz A lige nacija ko fisek. Treba krenuti od B lige nacija sa ovom ekipom pa polako. Sljedeca dva ciklusa kvalifikacija i za svjetsko i evropsko halalte jer nema sanse i budite svjesni ko se sjeca od kraja rata pa do danasnjeg dana da je ovo trenutno najgori sastav ikada a 2024-a je godina i budite svjesni toga.
Bolje je da ne igra, to će cirus da bude. Ima da nas izbuši ko stigne.
11.10. pun stadion, a navijači skandiraju: Sergej, Sergej, Sergej Barbarez. 🙆 Odbrojavamo!
Samo 5 nazad pa brani se citavu utakmicu, cilj je sto manje golova primiti kao i veceras. Umjesto da promjenis formaciju u drugom i probas napasti, cuvas porazni rezultat.
Promjenio bi,al je svjestan da bi nas ubili…mizda kad budu igrali kolasinac,dedic,basic mozes icekivati nesto prema naprjed…samo mi je zao sto nije pokusao sa tabakovicem kad smo vec igrali na duge lopte
Osvojit cemo svih 6.... Ajmoo