Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman, fine ekipe, solidan fudbal. Bez su.aka na terenu. Ja pozdravljam ovo. Lijep pozdrav svima.
Fine ekipe ko premijer liga BiH
Uefino takmicenje bez Reala Barse Man sity-uniteda Bayerna Milana Liverpola i ostalih nece bit uopce zanimljivo gledat. Mislili su da mogu radit sta hoce sad su na vratima nestanka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je to mafijaški poso. Nego, nek nama naša djeca vježbaju. Loptu ne znaju da uhvate, a na internetu deset ruku imaju. Ko i mi.
Čitao sam svojevremeno nadahnuti tekst jednog Engleza objavljen u više novina nakon što je Zvezda odvalila Liverpul u Beogradu 2-0 pošto su i tada bile aktuelne priče o Superligi. On je lepo primetio da je to pravi fudbal koga sve manje ima i da je liga u kojoj David neće imati priliku da ubije Golijata potpuno besmislena.
Ja verujem, Ramize, da tebe i dalje bole 10 komada koje su ti Atalanta i Borac zaprcali u guzu pa se zato ne slažeš sa metaforom tog Engleza.
Nakon svih ovih UEFA restrikcija klubovima članicama Super Lige, možemo se nadati da Bosna i Hercegovina osvaja SVJETSKO PRVENSTVO!
Neće propasti 12 klubova zbog ovoga već če u krizi biti UEFA. Ko će plaćati sponzorstva, reklame i TV prava za utakmice gdje gledaju West Ham, Betis, Wolfsburg, Monaco i slične? Sponzori će prebaciti pare u novo takmičenje i UEFA će ostatti bez para. Tako i treba jer su većinu para uzimali sebi a klubovima ostavljali mrvice. Jednostavno je: ovim kluboima UEFA nije potrebna, ali oni su potrebni njoj jer bez njih nema novca.
Pa i Leeds, Nottingham, Steaua, Zvezda, Celtic su velikani, nije sigurno Juventus i Novorođenče Totenhem veliki klub
Joj što trče pred rudu.
Ko liga njemačke gdje bi bayern bio dominantan 🤣🤣
...ponovo isto s.ra..nje!
Sve je to opet u rangu lige evrope...
ovo bi bilo supeeeeeeeer, u ovakvoj ligi imali bi sanse i klubovi iz manjih zemalja ostvarit dobre rezultate
leeds i mali klubovi ce i postati velicina sad, zivi bili pa vidjeli 😁
Samo neka prave sta hoce . Mislim davi LS bila bolja bez ovih superligasa
licilo bi ninasto
Bayer - PSG svaki put finale.
Tako i treba dosta je jednih te istih faca
a ovdje ce samo Bayern i PSG da drmaju, i to je to
Liga prvaka postaje ko Evropska liga, a evropska liga ko inter toto kup