Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sistem je toliko glup da ce biti ukinut u roku od 3 godine
kompjuter ce izvlacit znaci nije namjesteno a
Nije namješteno isto kao što nije namješteno i izvlačenje brojeva binga hehe
Zasto bi bilo namjesteno, dobijes npr. Real vs City u cetvrtfinalu, a gledas tamo nekog Dortmunda u finalu. Pa sto se mene tice onda bolje i da namjeste izvlacenje, svakako ce najbolji pobjedit. Osim toga valja imaju nekog ko ce pregledati program izvlacenja, takodjer ovo za Bingo, nije ti namjesteno ali pokusaj izracunati sansu da dobijes nesto, pa ce ti sve biti jasno, ali za to treba malo mozga ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ai nije sa neba pao, već ga je čovjek napravio. A kako dobro AI radi klix nam je pokazao. Dno dna.
Glupost
koji ''''' .... nek Sepp Blatter jos napise program ...
Ne kontam sta ce im ovdje umjetna inteligencija?
Znaci LS otpada
Kompjuter ne može birati nasumično. Nasumično može izabrati čovjek, kompjuter uvijek bira kako je programiran odnosno po zadatim parametrima.
Ljudi ništa ne kontaju pa ti minuse daju. Prvi parametar je da se ne mogu sastati dvije ekipe iz iste države. Znači, to je već jedan parametar i ne može nikako funkcionisati izbor bez parametara. Ako to mogu programirati, mogu brale i sve ostalo. Daj kuglice nekom slučajnom prolazniku da izvlači pa ćeš da imaš 100% sigurno izvlačenje. FIFA i UEFA su već bile mnogo puta pod aferama da bi im se vjerovalo.
manje ekipe ce imati vise sanse za prolazima to je poenta to jest vise utakmica nije ovo ni tako lose
Da se zeljelo pruziti vise prostora tzv manjim ekipama, jednostavno se mogao smanjiti broj ucesnika iz lige petice sa 4 na 3 i slicno. Meni se cini da je ovo plansko unistavanje evropskog fudbala kako bi se izjednacilo sa ostatkom svijeta.
Smanjit ekipe iz petice? Haha pa iskreno, haj koje ti utakmice vise volis gledat? Kad igraju ekipe iz petice ili tamo neke lijeve da ih ne nabrajamo sad.
Svasta se danas zove umjetnom inteligencijom
Uvjerit će nas da je sve ovo normalno, koliko god bilo nenormalno
ma ne kontam djece mi da mi objasnjaavas citav dan ne kontam