Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ENGLEzi naj dosadniji fudbali igraju a na kraju ce osvojiti stima im uefa i fifa
Engleska igra užasan fudbal kao i večina na EP, ali nisam siguran kako im možeš naštimati npr. penali juče, jedino da kažeš protivničkoj ekipi da fule penal :)
Nije bilo gola iz slobodnjaka na citavom prvenstvu :)
Zamalo sinoć. Ode Turčinu u stativu. I još nema gola iz slobodnog.
Bolan klixe nije se on potrudio nego mu to irgeti iz kluba pripreme. Isto tako su igraci Engleske do besvijesti trenirali pucanje penala jer su vise put ispali na penale u proslosti
Francuzi bez datog ijednog gola (osim iz penala) dođoše do polufinala. Valja to znati
Prvenstvo najgore ikad. Nijednu akciju, nijedan mladi igrač da se istakne da predvodi svoju ekipu. Tolike pare se ulazu a fudbal nikad lošiji
Kako je Akandzi pucao penal i ja bi mu odbranio.
Bukayo Saka, momak koji nosi Englesku na ramenima vec duze vrijeme. Da se nije usudio sutat, dosli bi do penala al malo sutra kako ih je trener postavio.
Uskoro će oni kući i važno je da ne zaboravi ponijeti flašicu.
problem je u vama novinarima, eto kako je odbranio. ra cku bi odbranio da je moja baba pucala, a ne onako kako je izveo penal
Zašto golmani imaju vodu da piju a statiraju.Igraci trce pa nemaju flasice vode. To treba ukinuti ili svima dati da imaju.
ne znam da li si primijeti, ali svako ukazivanje pomoći i prekid igrači piju vodu....
pa sto ostale nije odbranio
Najodvratniji lik prvenstva.
Ispade Pickford majstor a nije. I Sommer je pročitao par šutača ali dzaba. Nadam se da ce ih Orange našamarati ko budale. Never coming home!
Ovo za Uefu nije varanje i automatski out? :)
realno meni ovi golmani sa ovim ispisivanjem govore da su veoma glupi ako ne mogu zapamtiti ili naučit napamet gdje(najčešće) pucaju igrači protiv kojih će igrati tu branit.. pa Max ih je 10+5(i dva golmana) . nije neka nuklearna jednačina?
lik pođonio na flasicu, mogo je zavrsit 2 3 fakulteta