Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mala stvar ! Hrvati su za 3 koplja ispred svih na ovim prostorima :D
Ili Hasan Brazzo Salihamidzic za sportskog direktora!
Barcelona je već Rakitiću poručila da može potražiti novi klub, a najveća želja za narednu sezonu im je da Messi ostane u klubu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 DA JE 🇭🇷 VALJ'O, NE BI DOBIVAO OTKAZ RADI NESPOSOBNOSTI. Toliko o vašem ŽOGOBRCU.
Dok je 🇭🇷 bio trener Bayerna oni su jedva u 1.ligi opstali tako da nemojte da BULAZNITE
Jedini pacenik koji je nosio svoju zastavu okacenu mu na qurcu.
Tacno je da su Hrvatski reprezentativci ali su vecina porijeklom iz BiH tako da i mi imamo na neki nacin u tome udjela
@CASPER20 tako je. posebno vi bošnje imate udjela u tome. vrhunski sportisti i pobjednici. hahah. nije većina porijeklom iz BIH ali čak i da je. to vam nisu škutori i UZP-ovci. eh bošnje bošnje. napaćene bošnje.
Hrvati neprikosnoveni u fudbalu. Srbi u basketu.
Nema većih fašista na svijetu .. Jedino pakaš donio zastavu na proslavu Bayerna. niko više. Zamisli nema njemačke zastave. Pogledajte snimak proslave stoji sa strane kao mulac niko mu ne prilazi.
@BPatriot pati bošnjo. nikad bošnje neće ginuti za svojjih 23% kao što Hrvati ginu za svoju domovinu Hrvatsku. nikad nećete imati ni prilbližno uspjeha kao Hrvati. znači ne radi se tu o maloj razlici, nego ono....doslovno nebo i zemlja. vaše je da gledate i divite se.
Pakaš te oštenio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prije bih rekao Lewandowski, Gnabry, ali eto nek proba PSG svakako ih moze sviju dovesti na posudbu 😁
A đe ba vartin logo odnosno zastava
Ko im hebe ma*er
Ego do preko neba. Nisam sreo većih foliranata generalno govoreći.
Ego imamo. I široka prsa .zato i jesmo tu gdje jesmo. A neko podvlači rep i protiv ikipra i luxemburga .
Jes lik primitivan. Pa niko od 11 igraca se nije okitio zastavom svoje zamlje samo on. Da li se postidio. Bas smo primitivni.
Kaži du, kaži a, kaži du, du, a Primitivni ples traje cijeli dan...
@Avdina Pogledaj malo bolje... Lewandowski je nosio poljsku zastavu, postavio je dvije slike za posljskom zastavom, ostale igrace ne znam, mozda su i oni, njega pratim... sad, ako imas zastavu u kojoj nema niceg, ni povijesti, ni znoja, ni krvi, ni zrtve, ni ponosa tvog naroda, sigurno da nisi emocionalno vezan za nju... ostali jesu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da ste bili pod agresijom kao BiH iz koje su mnogi morali pobjeci osvojili bi k%^%c I vi I srbi...
@Zlatan.B Kad im spadne nacionalni naboj pasce kurcu za usi. Nestat ce im talenti, jer nije bosna neiscrpna, falit ce im tog stiha, koji imaju samo ljudi iz ove fkin vukojebine