Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije rat koji se vodi samo oruzjem...ima i specijalni rat...opljackaj drzavu i unisti joj sport kulturu istoriju skolstvo i otjeraj skolovanu omladinu... u druge drzave...to rade drzavni uhljebi koje su postavili neprijatelji drzave...
Opet je glupo trziti najgoreg igraca u prelosoj ekipi. A sto je jos gore gazibegovic to nije. Problem je jer je momak pjevao himnu jedna si jedina pınim glasom
Da mi uništava državu ne znam ti ko, u inat bih igrao najbolje kako znam (xnjih 11). Više mi je dosta tih izgovora i patetike.
ako je savez imao za cilj plasman na euro, sta nakon ne ostvarenog cilja? ima li odgovornosti, ostavke? cemu onda ciljevi ako je totalno nebitno da li je ostvaren ili ne...
Njihov cilj jest bio odlazak na Euro, nisu oni krivi sto igraci nisu igrali a trener nece da radi... haha
upravo su oni krivi, jer su oni napravili pogresan potez pustivsi peteva, a igraci su igrali trener je radio... samo savez nije radio tako sto ugovor nije produzio, od tada ide niz brdo sve
Vjerevica tim 🤷 Kakvi zmajevi I PM
Vahide spasavaj savjetima, inicijativvama i svim i svacim sto mozes ovo je vrijeme da moras reagovati i pomoci. ima vremena i do baraza. uz tvojee ideje i savjete Euro je ostvariv.
Neka mi neko objasni sta su to oni odigrali,kolo,polku, trule kobile,šaha, sike pale,pale i piriza, stvarno nemam pojma koju su igru igrali.
Vi ne shvatate ovdje nije problem samo nedostatak kvaliteta i loš trener . Ja odgovorno tvrdim BiH kad bi imala igrače ko Argentina opet se nigdje ne bi plasirali.Zato jer imamo gubitnički mentalitet naši igrači nemaju nacionalne svijesti šta znači igrat za državni dres ne trude se ,oni su tu radi nargile. Primjer vam je Džeko koliko njih zanima repka , neće da igra za BiH nego objavljuje slike iz Dubaija , tako rade i dok nam komšije iz Srbije i Hrvatske oru po terenu za SP i EP .
Eno vam Albanije , Slovenije Jel oni imaju to zvijezde neke ? Nemaju pa se Albanija plasirala već drugi put Slovenija pred plasmanom isto ali oni igraju za svoju državu i naciju i uz dobrog selektora koji izvuče maksimum od njih dobije se to što sad imaju.
Bravo gledaj ronalda igro sve tekme a prvi na tabeli a naš maneken u dubaju dzanijom se slika
Ma nula svi
Ma svi su losi a ponajgori je Prevljak, on igra odavno a nikad dobar (AMATER) ,tjerajte take..
Ziju Polju, Hasana Salihamiđića i Iliju Piplicu u prvi tim, sa Đekom u polušpici i Vranješ u vezni red
Ma vala bezveze komentar i naslov ! Prvo, ne moze se mjeriti Luksemburg i Slovacka. Slovacka daleko kvalitetnija. Bili su i onda kvalitetni kad su nasi najbolji igrali. Bolji i organizovaniji smo bili ovaj put, nego sa Luksemburgom. I da nije bilo crvenog kartona sigurno bi bilo drugacije. Ipak, nije lako sa igracem manje i to protiv Slovacke igrati.
Ko je dao gol za zmajeve,pitam za rođaka
Msm krajnje je vrijeme da se utople stadioni,,grijanje u stolicama ili tako nešto,,pa smrzli smo se a i termin utakmice je mogao biti u 22h kao u Portugalu
Kad je Pape bio selektor na zadnjoj utakmici protiv Izraele smo igrali sa 11 veznih i golmanom. Ovaj put bez ijednog veznog.
I kave sad to ima veze? I zašto je ubjedljivo najgori? Pa nije dobio tricu. Dajte potrudite se malo. Neki intervju. Valjda ima neko nešto da kaže od tzv. struke.
Al zato kad on sebi pusti Sinana...
U lozi nijedne legende, nijednog fudbalera naseg sinoc, ali r.ava.ku plasticnih na pasja preskakala. Bas smo duboko zaglibili.
Nogomet je kolektivna igra, a da bi se igrala kako treba, sa 11 igraca na igralistu, potrebno je puno vise od pukog izbora igraca. // VOdja sa klupe, vodja na terenu, formacija, strategija i taktika, disciplina uigranost, a onda igraci koji ce sve to sprovoditi. // Riba smrdi od glave.