Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno rastejrat kao prvo navijače iz NO Pa ostale koji nemaju pojma sa nogometom
NIJE LJUBAV SAKA SOLDI DA U ZEPU NAĐES NJU, VEC JE LJUBAV KAD PROCVITA BILI CVIT U KAMENU
Lave, doveli ste IMENA, a zapravo iskužene veterane koji igraju bez ikakvog motiva. Doveo si trenera koji je IME, a pojma ni o čemu nema, igra Hajduka je neprobavljiva i Dinamo će se ove godine prošetati ligom. A juniori Hajduka došli do finala Lige prvaka !!! I to šalješ u Dugopolje, Vinkovce, Dugo selo i Gostivar, a dovodiš levate!
Svaka cast na komentaru
I Hajduk ima svog Anela, mišu moj sto nisi ranije izašao iz rupe dok je plata legla na račun,nakon otkaza svi nešta progovore !!;