Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a fakat ste smor vise, nema vam pederluka i tacka
Ne znam što se jednostavno ne fokusiraju na fudbal, zbog njega i postoji Svjetsko. Nisu mogli Tunisa pobijedit, a bave se glupim LGBT trakama
U Njemackoj je sljedece EP 2024 .... mogu zamisliti koji ce to biti derpedluk.
Tipično zapadnjačko pašče ode u tuđu zemlju i počne pametovati kako bi oni trebali i šta bi oni trebali i kako bi on njima to nametnuo, nametni to sebi u dupe
Jest jaro al' u Kataru to sve ima smisla, jer tamo vlada Božiji Zakon koji zabranjuje da se dvije istospolne ljudske jedinke handre, a tamo trčiš za loptom trenutno i poštovat ćeš red i zakon te zemlje. Kad se vratiš u svoju mahalu možeš se opet diviti vašim postignućima po pitanju "naprednog" i evoluiranog metoda uživanja u intimnim odnosima, hoću reći čmarorudarenjem.
Odrastao si u zemlji bez morala
sport svakako nije mjesto gdje treba da se promovisu politike, seksualne slobode i ostale gluposti..ali opet kako mogu LGBT i Ukrajinske zastave a Celticovi navijaci kada pruze podraku Palestini onda kaznu popuse ??
sport svakako nije mjesto gdje treba da se promovisu politike, seksualne slobode i ostale gluposti..ali opet kako mogu LGBT i Ukrajinske zastave a Celticovi navijaci kada pruze podraku Palestini onda kaznu popuse ??
Pa trebalo ste svi otkazati nastup po cijenu da niko ne igra,baš bi FIFA to smjela sebi dopustiti da im ne igraju Njemačka,Francuska,Danska.....
Bar negdje još ima neko snage da kaže ne pederima i drugim porocima.
Vikingi se vrte u grobu ko na rostikju,fujjj
Ganjanje lopte je šejtanski posao. I tako te stvari. Treba to zabraniti u Kataru.
Zasto ne nosite zelene trake zbog prava zena muslimanki da nose hidzab koje im je ugrozavano u svakoj zapadnoj zemlji. Sve sto je bolesno to je zapadu zdravo, smeta im zdrava porodica a klix jedva ceka da zasipa informacijama o lgbt. Kako je ovaj klix dno od portala
Ee jesu vala više dosadni sa tim
J_e_b_o tebe i tvoj život i šta ti misliš o tome. Dođes u tuđu kuću i ne poštujš pravila te kuće. Danska seljačina. Da li je odluka Katara ispravna ili ne, imbecilna ili ne je druga stvar, ali je njihova u njihovoj državi i ima da je poštuješ kao i svi mi, stoga, začepi dansku gubicu i ganjaj loptu jer samo za to dobijaš novac, ne da držiš političke govore.
Nemogu da svatim da 28 dana SP nemogu bez dugine boje ???? Postuj Qatar ta drzava ima svoj zakon...
Nestvarno je koje gluposti ovi igraci prave. Nosili li itko to One Love u privatnom životu ili se samo sjete kada su pred TV?
Fudbaler govori o smislu!? Plaćen da ga lopta udara u glavu i još pokušava da razmišlja. Ovaj može ponoviti samo ono u čemu je indoktriniran, a to je očito LGBT propaganda.
kako god ko izgubi (ili ne ispuni ocekivanje) razocara se u trake, sendvic ili nesto drugo u kataru...